Hår & smink

Okategoriserade |


Ny vecka, nya möjligheter. Hoppas allt är bra med er läsare och alla ni brudpar som är mitt uppe i era bröllopsplaneringar.

Vi är nu vid samma tidpunkt som vi var när vi avbröt planeringen förra året. Nu tar vi på riktigt upp planeringen igen och ser fram emot att åka till Sverige den närmsta månaden för att träffa de leverantörer som vi har bokat. Ser så mycket fram emot det. Jag har redan nu planerat in en tid med min makeupartist då vi ska göra en provsminkning och provuppsättning på håret. Ska bli så otroligt kul.

Så det är dags att leta lite inspiration på både hår och smink. Har en liten idé över hur jag vill ha det, men inte riktigt bestämt mig än. Tittar för fullt på pinterest för att söka idéer.

Jag är en person som brukar ha ganska mycket smink på grund av mitt jobb som sångerska, och jag älskar ögonskugga och färgade läppar. Oroar mig dock att det kan bli lite för mycket på bröllopsdagen.

Vad tycker ni? Hur hade ni hår och smink på er bröllopsdag? Bokade ni frisör och makeupartist eller gjorde ni det mesta själva? Dela gärna med er av era erfarenheter och tips i kommentarerna här nedan =).

Vill ni följa mer av mig och min vardag så kan ni göra det på Instagram, singer_sarahmuller eller på min hemsida. 

Massa kärlek <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *