Provsmakning av bröllopsmeny!

Okategoriserade |


Nu har vi varit i Sverige i ungefär 2 veckor för att göra massa bröllopsplanering. Det är verkligen underbart kul och det får oss på bröllopshumör igen. All oro som har varit det senaste året har försvunnit, även om det bara är för en liten stund. Vi försöker bara hålla inställningen om att det går att genomföra vårt bröllop denna sommaren!! Vi har gjort så många roliga saker hittills och träffat helt underbara leverantörer.

I tisdags var vi på Luftkastellet i Malmö för att gå igenom vår bröllopsmeny och smaka på alla rätter. Det var verkligen en dröm! Tänk att få sitta med sin blivande man, i en stor restaurang alldeles själv, och titta ut över Öresund och Öresundsbron, samtidigt som man äter en helt fantastisk middag! Det var verkligen en stor höjdpunkt denna veckan! Nu har vi bestämt hur hela menyn ska se ut, och vi är så spända på att få bjuda våra gäster på denna maten!

Hur går det för er, blivande brudpar och bröllopsplaneringen? Har ni valt mat? Kommer ni ha buffé eller trerätters? Dela gärna med er av era upplevelser och tankar i kommentarerna här nedan =)

 

Om ni vill följa mer av mig och min vardag så kan ni göra det på Instagram: singer_sarahmuller eller på min hemsida www.sarahentertainment.com

 

 

 

Massa kärlek <3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *