En liten uppdatering…

Okategoriserade |


Det var en liten stund sen jag senast skrev om bröllopsplaneringen, så här kommer en liten uppdatering =)

Nu är det bara drygt 7 veckor kvar tills bröllopet, och mer och mer börjar att falla på plats. Självklart är ovissheten kring alla restriktioner väldigt frustrerande, men vi försöker att hålla oss positiva!

Nu verkar det ju som att vi kan vara 50 personer från och med den 1 juli, så vi får hoppas på att det blir så! Vi har många gäster som reser internationellt och som nu i dessa tider inte kan komma på bröllopet. Detta gör att vi ändå räknar med runt 50 gäster totalt.
Vi försöker ha både en plan B och C redo vid eventuella problem, så att vi verkligen kan bli gifta nu =)

Vi har gjort mycket av planeringen redan och har lite småpyssel kvar såsom dekoration och beställning av trycksaker osv. Vi ska även bestämma vilket vin och bubbel vi vill ha till vår stora dag =).

Igår kom även vår hindersprövning på posten, så nu kan vi officiellt bli gifta i sommar, vilket känns helt underbart och pirrigt =).

Vi har också fått se alla bilder som togs på provfotograferingen. Måste bara säga wow!! Vår fotograf är verkligen fantastisk. Kolla in bilden här ovan som är tagen av underbara Anna Lauridsen på Kullafoto. Ni kan även kolla in hennes Instagram photographer_annalauridsen eller Facebook  för fler ljuvliga foton.

När vi var i Sverige så hade vi även avsmakning av bröllopstårtan och bestämde vilka smaker vi ska ha. Lina Veber som gör vår bröllopstårta är verkligen superduktig, och vi är sååå nöjda med valet av tårta. Ska bli så kul att få servera detta till våra gäster, och det lär bli mycket över som vi kan njuta av under dagarna efter vårt bröllop.

Paketet på bilden här nedan var fyllt av tårtbitar som vi smakade för att sedan bestämma vilka smaker som vi vill ha =)

Hur går det med era bröllopsplaner? Dela gärna med er av hur det går i kommentarerna här nedan, och kom ihåg att följa mig på min Instagram för fler uppdateringar: singer_sarahmuller

 

 

Massa kärlek <3

 

2 svar på “En liten uppdatering…

 1. Ewe säger:

  Så kul att läsa om hur det går för er!

  Åh det börjar bli så pirrigt nu, mindre än tre månader kvar här 🙂

  Vi har tre ”möten” kvar, med florist, provsmakning av meny, och detaljplanering med koordinatorn på stället vi ska ha bröllopet. Annars är det ”bara” detaljer som körschema och småfrågor vilket är lite jobbigt att hålla reda på haha.

  Svara
  1. Sarah Müller säger:

   Åh vad spännande! Den sista planeringen av detaljer är nästan det roligaste. Ett tips för att hålla reda på allt är att skriva listor med allt som ska göras och köpas. På så sätt behöver ni inte hålla allt i huvudet, och ni kan slappna av lite mer 🙂
   Önskar er alla lycka och hoppas att allt går bra, samt att ni njuter av planerandet 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *