Om mig

sarah-muller

På natten mellan våra födelsedagar, i december 2013, träffades vi på en bar på Lanzarote. Jag skulle vara där i ett halvår och jobba som showartist, och Steve hade flyttat dit från England några år tidigare.

Direkt på den första dejten märkte vi att det uppstod kemi, och det där som skulle vara ett halvår för mig blev betydligt längre. Snart har det gått 7 år och vi har hunnit med mycket: flyttat ihop, rest, skaffat hus och byggt upp våra företag där vi jobbar med underhållning till bröllop!

Den 11 juni 2019 friade Steve, bröllopsplanerna drog igång, och som vi hade längtat!

Vi bokade det mesta, hade dejtkvällar där allting planerades och sen räknade vi ner till vår stora dag – den 8/8 2020. Sen kom Covid-19 och vi fick ganska snabbt ändra på alla planer och boka om.

I den här bloggen kan ni följa med oss på vår resa till bröllopet den 31/7-2021 på skånska Söderslätt. Jag kommer att dela med mig av tips för alla er som har behövt boka om eller ändra era bröllopsplaner det här året, om hur man ska tänka i negativa situationer och göra något bra eller kanske till och med ännu bättre av detta. Jag kommer skriva om dekorationstips, kreativa lösningar, klänningar, musik och mycket, mycket mer. Följ med!