Frieriet!

Älskar att läsa om olika frierier så därför tänkte jag dela med mig av vårt i det här inlägget, varning för lång text 🙂

Efter en 2 veckor lång roadtrip genom europa med våra vänner hade vi kommit fram till Patmos, en fantastisk liten ö i Grekland där våra vänner har hus som vi så snällt skulle få bo i en vecka. Denna dagen skulle de fixa lite i huset (trodde jag, men alla var såklart  i maskopi) så jag och J skulle ha lite egentid med poolhäng på ett hotell med lunch och drinkar. Jag blev kanske lite misstänksam när J tyckte att jag kunde klä upp mig lite och att han helt plötsligt hade skjorta på sig men sen blev vi såklart lite sena och vi skulle ju åka vespa så jag slängde på mig shorts och body som vanligt. ( Ångrar mig lite i efterhand haha)

pool!
Patmos Aktis suites and spa! Foto: Johannes Helje

Anyway – vi hade en fantastisk dag och J föreslog att vi kunde åka upp och filma lite med hans drone på öns högsta topp. Vi tog vespan och körde uppför den slingrande vägen – det var en helt magisk plats med utsikt över både havet och byns lilla stadskärna. J höll på att reka en perfekt plats – för sin drone trodde jag men sen ”glömde” han väskan bakom den lilla kyrkan på toppen så han bad mig hämta den och tyckte jag skulle filma honom när jag kom tillbaks… lite konstigt men ok tänkte jag.

Utsikten!!
location location location! Foto: Johannes Helje

 

jag försökte iaf klättra på stenblocken och samtidigt filma, självklart dog mobilen just då och så såg jag honom ingenstans… MEN så stod han där helt plötsligt på knä och frågade om jag ville gifta mig med honom! Jag blev så chockad att jag knappt fick fram ett ord först, men jaaaa klart jag ville de!! Det var en sån surrealistisk känsla att se honom på knä, speciellt som han när vi först träffades var extremt bestämd över att han absolut inte skulle ha flickvän… HAHA så gick de med de 🙂

Vår förlovningsbild! Foto: Johannes Helje

2 thoughts on “Frieriet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *