YES! vi ska gifta oss – men nu då ?

inbjudningskortet

Vi satt där på stranden i Grekland, bakis men glada, och började direkt planera. Jag och J är ju båda två USA-älskare och hade gärna spenderat all vår tid där om det hade gått att lösa… ! Ingen av oss ville heller ha ett traditionellt bröllop med familj, släkt, barn, vänner och dåligt svensk sommarväder i salig blandning så vi visste direkt att det här skulle bli ett Vegas wedding! Vi hade inte heller råd att ha ett mer klassiskt bröllop som jag hade blivit nöjd med och att spara i flera flera år hade vi aldrig lyckats med endå haha.

Såklart är det lite kontroversiellt att inte ha med sina föräldrar/ övrig släkt på sitt bröllop. Vi tänkte ganska länge innan vi bestämde oss för att berätta planen för våra föräldrar och att inte bara ha ett, utan två bröllop. Föräldrar och morföräldrar är istället bjudna till Småland och mitt barndomshem på bröllopsceremoni och fest i slutet av juni.

Nästa stora grej är såklart budget. Då vi vill gifta oss  inom 1 år valde vi att köra på en supertajt budget och skala av alla, enligt oss, ”onödiga” utgifter. Ni kommer få läsa mer om allt vi har gjort för hålla budgeten nere under resans gång 🙂

Första utgiften att spara in på var inbjudningskort – istället skapade vi ett facebookevent med all viktig info, datum, tid och plats och länkar till hotell osv. För oss har detta funkat superbra då det är lätt att uppdatera alla med ny info, våra vänner kan boka hotellrum tillsammans och boka resor samma dag etc.

Johannes jobbar ju som fotograf så han fick uppgiften att lösa vårt inbjudningskort och det känns som att han lyckades spegla känslan för vår helg helt perfekt, Eller ? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *