Drömklänningar

unnamed-4

Alltså HUR amazing är märket Muse By Berta designat av Berta Baliti. Jag vill ha alla looks från deras kollektion City of Angels.  Det jag älskar är blandningen av mode, couture och klassisk brud. Älskar släpen, hur dem faller och dem otroligt fina urringningarna.

Länk till de här drömklänningarna hittar ni HÄR

Det går inte att få tag i Muse by Berta i Sverige ännu men man kan köpa en av deras fantastiska slöjor om man har 800 dollar att casha upp vill säga….Har du den möjligheten. Go for it säger jag!

muse by berta veil 16-27
Länk och fler bilder till deras onlinebutik hittar ni HÄR

Min budget för bröllopsklänningen är däremot i en helt annan prisklass, under 1000 pix… (wow right!!). Dels för att jag inte vill lägga pengar på något man bara använder en gång och dels för att jag kommer ha 3 olika outfits under dagen…men mer om det senare 😉  

Så länge – inspireras och njut HÄR!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *