Bröllopsfesten bokad

poolparty

Efter vigseln kommer vi åka till hotellet och ha bröllopsfest i sann pool party style. Vårt hotell har en grym pool för dagsfest men för att göra det lite mer speciellt vill vi boka en cabana och en daybed där alla gäster kan hänga i skuggan och dricka drinkar och käka lite pool food… idag fick jag bokningsbekräftelsen, äntligen en sak att checka av…..:)

poolsHur härligt är det inte att få dricka kall Corona och dansa med sina bästa vänner i ett stekhett Las Vegas ….:)  ÄR SÅ PEPP.

För mig som inte ens gillar att styra upp vanliga middagar känns det faktiskt extremt skönt att slippa oroa mig för saker som bordsplacering, att vinet ska fyllas på tillräckligt snabbt, att maten är kall osv….

skyee

Bilder lånade från Flamingolasvegas instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *