Matchande jackor

afterlightimage-7.jpg

Söndags pyssel! Är egentligen sämst på att pyssla och måla och sånt men ville verkligen att vi skulle ha våra egna customemade jackor till bröllopet och Både jag och Johannes har ju skinnjacka på oss typ jämt endå …Eller jag varvar med päls men päls känns inte så vegas-väder haha

Just married känns kul ( kanske lite gjort men fuck that) vi ville lägga till nåt som är oss också och vår grej är att johannes en gång i ett vad med mig fick tatuera in Hell Yeah eftersom hans efternamn är Helje ..på engelska Hell Yeah och nu ska ju äntligen jag få heta de också haha.

Vi tog bara vanlig textilfärg som e köpt på panduro och en grövre pensel och sen målade ja för hand 🙂

Och här är resultatet! Vad tycks ? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *