Tärn-klänningar

img_9577.jpg

Har tänkt fram och tillbaka på vad jag vill att mina 2 tärnor ska ha på sig. Först hade jag bestämt mig för att dem inte skulle ha matchande klänningar alls utan bara välja en klänning dem själva gillar. Sen tog helt plötsligt bridezillan i mig över och jag vände helt haha. Både Sara och Vanessa som är mina tärnor är som tur är extremt snälla och låter mig hållas. Dem är också extremt snygga i vad som helst så nu har jag beställt deras klänningar! såhär ser dem ut

Sara kommer ha den korta klänningen och Vanessa en midi klänning i samma modell. Lite flirt med 90-talets Calvin Kleinen look. Love! Båda klänningarna är från Missguided.

Vi har valt att hela brudföljet ska vara vitklädda, vet att det går emot allt vad traditionen säger men jag tycker de känns fett! Vad tycker ni andra ? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *