Smink

afterlightimage-14.jpg

Hur ska man tänka kring smink på sin bröllopsdag? Tidlöst? Party? Klassiskt? Jag tänker naturlig make just nu iaf 🙂 tänker däremot att det kan va kul att satsa på typ rosa neon naglar som en cool detalj.

Vet att det är många som säkert älskar tanken av att bli sminkade av en riktigt makeup artist men Jag skulle aldrig vågat lämna mig i händerna på någon som inte känner mig… (dem gånger de hänt har jag sett ut 10 år och 10 kilo plus haha ) så min syster kommer sminka mig vilket känns grymt bra, hon är grym men har också bra koll på mitt face 🙂

Eftersom vi kommer använda mitt eget smink tänkte jag dela med mig av mina absoluta favoritprodukter:

Bas: dior backstage och dior air puder

Bryn: bobbi Brown brynmascara

Countouring: nyx wonderstick

Mascara: Maybelline total temptation

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *