28 dagar!

afa0e499-3861-4b7e-8eac-f20bb28f6adf.jpg

Nu drar vi till LA om 28 dagar, det känns helt galet! Allt som vi skulle fixa hemifrån är löst nu tror jag.. det var smidigt att fylla i ansökan på vegas countys sida men kanske hade varit ännu smidigare om jag inte sagt att jag hade allt under kontroll och glömt beställa hindersprövningen på engelska🙈

Jo va sådär nöjd med mig som ni kan se i videon 😹 ( tyvärr får ni scrolla till den sista, är inte mer teknisk än såhär tyvärr haha)

https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3OTMyNzQ1NTcyMjQ4NDQ5/?igshid=ir4a4skk36o

Just de! NU har vi äntligen kommit igång med träningen, skulle ju ha börjat träna och leva hälsosamt när det var 100 dagar kvar.. well de gick sådär 🙈😂 men bättre sent än aldrig eller vad är de man säger…

Over and out!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *