Honeymoon plans

img_1469.jpg

Om det inte redan framgått är jag och J suckers för USA. Våra absolut bästa resor tillsammans har varit roadtrips på både west och east coast och det ska bli så sjukt kul att få göra en best of trip som honeymoon! Vi kommer åka tillsammans med våra kompisar Anna & Dave som vi roadtrippade med genom Europa förra sommaren.

Såhär ser planen ut :

Vegas -> Rachel ->Zion national park -> Mexican Hat -> Joshua tree -> Palm springs

Vi kommer vara borta i ca 10 dagar. Några av höjdpunkterna är självklart Zion national park och Joushua tree. Vi kommer bo i ett tält mitt i öknen i Zion, har alltid velat göra det och nu när vi är 4 pers lyckades vi skrapa ihop budget att dela på ett tält, det ser verkligen helt AMAZING ut.

I Utah kommer vi bo i Mexican hat och åka på dagsutflykter till monument valley och horseshoe bend. Jag och J har varit där tidigare men då va de kallt och grått och nu kommer de vara sommar så man kan njuta av det på riktigt.. här är bilder från förra gången vi var där 🙂

I Joshua tree kommer vi bo i en airstremer, classic Joshua tree style! Har aldrig varit här så är extremt pepp 🙂

Vi kommer sen avsluta med en natt i Palm Springs och total lyx innan vi åker hem till Stockholm igen… är typ redan ledsen över att behöva åka hem.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *