”De e mycket nu”

d30f39eb-9f10-44c1-8644-aca6d474566a.jpg

Kan man lugnt säga.

Vi flyger till LA om 19 dagar (!!!) och har inte en ledig stund till dess vilket känns ganska jobbigt och stressande. Jag har forfarande inte sytt ihop min klänning, vi har inte bokat nattklubb till efter festen, vi har inte styrt upp körschema, har inte löst musik till sviten, har inte börjat packa eller ens börjat tvätta grejer för roadtrippen, har inte börjat äta nånting som ens liknar en bröllopsdiet och helgen innan vi åker ska vi ner till Nässjö och lämna Billie hos mamma… phew. Det här med att gifta sig alltså. Vilken tur att vi inte ska rodda ett stort bröllop, då hade jag behövt sluta jobba haha.

Ha en Fin helg från stressad brud påväg till jobb!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *