Möhippan!

afterlightimage-16.jpg

Wow! Så grundlurad man kan bli! Jag har försökt luska ut när min hippa kommer va och har nog gissat på alla dagar förutom igår haha.

Johannes skulle iväg o films en musikvideo (sa han) så jag skulle möta upp min syster på stan och sen fixa de sista med klänningen inför bröllopet. Men istället plingar hon på min dörr 1h före vi ska ses och jag fattar fortfarande ingenting förrän 10 sekunder senare när alla mina vänner stormar in och skriker att det är min hippa 🙂 sån sjukt overklig känsla! De hade med sig världens finaste brunch med bubbel och jag började min med en shot (ingen bra ide nu i efterhand haha) Sen va de igång!

Efter frukosten hade vi ”Say yes to the dress” och de hade köpt en sjukt snygg outfit till mig! Min syster sminkade och fixade mig så jag fick känna mig snygg! (Öppnade dörren osminkad med smutsigt hår och en trasig tisha liksom haha)

Ok kolla jackan dem hade gjort! Hur fin grej att göra för någon❤️

sen var de dags för första aktiviteten! Så nervöst. Vi hann bara gå runt hörnet innan dem drar in mig i en tattooshop där de bokat tid åt mig att göra en text som mina tärnor hade skrivit. Blev SÅ Så glad och överraskad!

Nästa stop var hemma hos mig igen med mer drinkar och massa frågor dem hade skrivit till mig. En sjukt kul grej var att de också hade ställt frågor till Johannes som han hade spelat in svaren till så jag fick se små filmer på honom under dagen. De va typ de finaste ever!

Vi drog ut igen runt 5 och de hade bokat bord på punk royal. En restaurang som serverar mat på ett stört konstigt sätt och man dricker bara ren sprit haha. Så Det var här nån gång som jag började bli alldeles för packad haha.

Efter middagen hade de planerat att vi skulle möta upp J och han skulle ge mig en överraskning. Såhär långt kom vi dock inte eftersom jag började må sjukt illa av all alkohol …🙈 efter att ha spenderat typ 2h med att kräkas och duscha kallt va den här kvällen över för mig Hahaha. Ingen kan säga att vi hade en torr och tråkig hippa iaf 😂

Sen vaknade jag i morse jämte min syster och till en städad lägenhet. TACK som fan för att ni är världens bästa vänner!!! Alla ni som kom igår betyder så otroligt mycket för mig och jag är så glad och tacksam att jag har fått bli er vän ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *