Senaste numret av Allt om bröllop

11264fcb-d4b5-445a-af8e-f704a140c346.jpg

Sitter och läser senaste numret av allt om Bröllop här på nattåget påväg till Riksgränsen! Eller typ norr om riksgränsen till en liten stuga dit man bara kan ta sig med scooter 🙀 J’s kompisar hade styrt upp den här resan för ett tag sen men jag trodde att de skulle va min möhippa den här helgen plus vi åker ju till LA om 14 dagar så jag trodde vi hade bestämt att stanna hemma men tji fick jag! J hade bokat på oss som en överraskning såhär sitter jag nu och hoppas på soliga dagar 😬✊🏻

Men ja just de! Vi är med i senaste numret av allt om bröllop! 🙈 så kul att läsa om sig själv även om jag alltid tycker ja låter töntig haha. Inte långt kvar tills det är dags för vegas nu, börjar endå känna mig lite nervös nu med tanke på att varken klänningen eller slöjan är ihopsydda 🙀😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *