Att prova bröllopsklänning

I lördags tog jag och två av mina brudtärnor, Katarina och min syster Malin bilen till Göteborg för at besöka butiken Ivory & Grace.

Jag har följt butiken under en längre tid på Instagram och hade förälskat mig totalt i en av deras klänningar. Sagt och gjort, efter ca fyra timmar i bilen så var vi äntligen framme.

Vi alla tre var nog nervösa. Jag, för att jag ofta har en bestämt bild av hur någonting ska vara och därmed ofta blir besviken. Mina tärnor – för de känner mig för väl.

Jag hade redan innan mailat butiken och skrivit vilka klänningar jag ville prova, alla i samma stil, klänningarna var ännu vackrare i verkligheten än jag hade kunnat föreställa mig.

sayyes

Medan jag hoppade in i första klänningen så satt Katrina och Malin i soffan utanför med telefonkameran redo.

Första klänningen var magisk på, likadant med den andra. Den tredje klänningen jag provade var just den som jag hade tittat på, dag ut och dag in på Instagram. visat mina vänner för att be om råd. Och den satt perfekt.

Skratt och gråtfest inleddes och jag tror att vi alla visste att det var just den klänningen jag kommer gifta mig i.

Även om beslutet kändes enkelt så ville jag prova de andra klänningarna, för att inte ta första bästa. men någonstans i bakhuvudet var den ändå kvar. Dock vågade jag inte säga ”Yes to the dress” då jag har en till provning i ytterligare en butik som väntar men även nu fem dagar senare så är det fortfarande samma klänning jag tänker på.

Efter en hel känslostorm och en timme hade passerat så lämnade vi butiken, alla tre var helt slut. vi tog oss till stan och placerade oss på första bästa Champagne bar för att skåla.

bubbel

Någonstans i bakhuvudet så hoppas jag att klänningarna jag ska prova på lördag inte ger mig samma känsla, att jag efter den timmen vet vilken klänning jag ska ha.

Då ringer jag och beställer den, sen dricker vi bubbel!

/S

 

 

 

One thought on “Att prova bröllopsklänning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *