Den perfekta herrgården

regnigt-brollop-kragga-herrgard-0796-1024x683

Efter att säkerligen besökt tio olika herrgårdar och samma antal slott så hittade vi äntligen platsen som vi båda kände var rätt.

Dock tror jag att vi båda nästan hade gett upp och var nära på att bara ta någonting tills denna herrgård dock upp.

Den hade allt det vi etat efter, riktigt bra kök, magisk miljö, närhet till vatten, sovmöjligheter för samtliga, en blandning mellan lyx och avslappnat. Herrgården vi valt hade bara två datum kvar på året, såklart tog vi ett av dessa kvickt!

i-herrgarden-finns-fyra

Och så fick det bli, vi ångrar oss inte en sekund och är så enormt förväntansfulla att få ta alla våra nära och kära till denna plats. För de gäster som inte bor i Sverige ska det bli fantastiskt kul att få visa dom Sverige från dess bästa sida en sommardag på en plats som denna. Naturen runt omkring är magisk, lantligt med en exklusiv känsla. Närheten till vatten och bad, stora träd och vackra ängar. Nu håller vi bara tummarna för sol och värme.

img_0009

 

Idag är det bara 282 dagar kvar, men vem räknar..

/S

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *