Dekoration

untitled

 

Hej vänner!

Nu har jag i månader funderat på dekorationer till vårat bröllop och framförallt bordsdekorationerna. Vi vet att vi vill ha runda bord men därefter är det två alternativ som står framför oss

  • 3 små vaser med blommor och ljus i olika nyanser på respektive bord
  • Ljuscylindrar i olika höjder samt eukalyptus runt om.

Våra båda förslag känns väldigt klassiska, somriga och stilrena men jag kan inte komma till ett beslut.

För ett par månader sedan träffade jag Rental stories som hyr ut material och gör bröllopskoncept. Vi gjorde en snabbskiss över våra önskemål och satte ihop en offert, tips till alla er där ute som inte vill sitta med 57 IKEA vaser efter bröllopet. Nu står jag mellan de två alternativen och funderar och funderar.

Hur kommer ni dekorera era bord, jag behöver tips och idéer ? 

Bildresultat för dukning bröllop

/S

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *