Don’t forget about your WHY

img_8386.jpg

Det är en minst sagt orolig period vi står inför. Allt man ser i media rör Coronaviruset, inställda eller flyttade bröllop och misär.

Det är svårt att bibehålla positiviteten och peppen när det kommer till planeringen av bröllopet. vi kastas ständigt i tankarna kring ska man ställa in/boka om eller ha is i magen. Det är så många intryck och fakta som cirkulerar och vi slungas mellan hopp och förtvivlan.

Jag tror att det är viktigt att man inte glömmer bort varför man ska gifta sig. I och med de problem vi och omvärlden står inför så är det lätt att planeringen bara blir ett projekt. Viktigt att inte glömma att detta grundar sig i kärlek, vår kärlek.

Förtillfället kommer vi fortsätta planeringen som om bröllopet ska bli av den 27 Juni, worst case så får vi flytta fram men då är mycket resan gjort. Vi måste våga hoppas men se realistiskt på situationen.

Dock viktigt att inte glömma vårat WHY

eb682708-b206-44f5-bd24-1a052cf90e41.jpgimg_6242_polarr.jpg1e90d868-6d9c-4e7f-8ac4-3602047dcae3.jpg

 

One thought on “Don’t forget about your WHY

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *