Vigsel i Kyrkan eller utomhus

josevilla-10

Jag har alltid drömt om att gifta mig i kyrkan. Jag har bakgrund som klassiskmusiker och har spelat och sjungit på fler bröllop än jag kan räkna. Jag alltid drömt om att själv få stå där en dag och göra entré.

I och med rådande situation så börjar vi titta på möjligheterna att ha vigseln utomhus. dock innebär det en annan komplexitet. Hur ska det se ut ? Tänk om det är dåligt väder? hur bokar man präst eller blir det automatisk borgligt om man är utomhus? ska man ha vigselbåge? hur gör man med musik utomhus?

Utomhusvigsel - Malin Persson

Bröllopet är som sagt i September, 12 för att vara mer exakt. hur resonerar ni? Ska man ha is i magen och hoppas på kyrka eller ska man planera för utomhus vigsel?

Ni som gift er utomhus eller planerar vigsel utomhus, dela gärna era tips och ideer.

josevilla-10

KRAM

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *