Varför Florida?

Okategoriserade |


Att välja ett destinationsbröllop var inte en självklarhet för oss. Vi har varit på flera underbara bröllop här hemma och hämtar mycket inspiration från dessa. Vi började leta runt bland herrgårdar, lador som hyrdes ut och boka hela hus över en helg eftersom vi ville just fira en hel helg. Ingen av dessa platser kändes helt 100, de var vackra och jag förstår verkligen varför man väljer att gifta sig där. Men det var något som fattades…

Vi (jag) reser ganska ofta till Florida eftersom mina föräldrar bor där. Under vår senaste resa där tillsammans blev vi tipsade om denna lokal som låg precis på stranden. Vi hade bara 2 dagar kvar på vår resa, och egentligen så behövde man boka en tid för att få komma och se lokalen, men vi bestämde oss för att åka dit och se omgivningen. Vi hade sån tur när vi kom dit för att vaktmästaren var på plats och bytte ut något, och vi frågade lite snällt om vi fick komma in och kika. Miljön och lokalen kändes verkligen som ”oss” och det slutade med att vi bestämde oss där och då att DÄR ska vi gifta oss. På stranden, barfota, med våra nära och kära. Spontant beslut taget av spontana personer som inte alltid tänker igenom allt vi kommer på…

Men nu är det bokat och klart! Nu är det bara att få dit alla gäster och planera ihop hela resten av bröllopet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *