En strimma av hopp.

Okategoriserade |


När jag och Jesper uppdaterade våra nära och kära om att vi valt att ställa in bröllopet i USA i sommar var jag så orolig över responsen. Vi förstår att många redan fixat med semestrar, köpt flygbiljetter och fixat med boende. Ingen hade sett mer fram emot den veckan i Florida med familj och vänner mer än mig och Jesper…

Vi skickade ut meddelande att om någon här hemma sitter inne med tips och råd – så tar vi gärna emot all hjälp vi kan få, och WOW vilken respons!

Jag blir så rörd över hur många som vi inte ens känner hörde av sig och ville erbjuda oss sin hjälp. Även om det bara var ett nr att ringa med en rekommendation, allt var så fint, och så snällt! Vi vill verkligen försöka stötta våra svenska företag nu som kämpar med att hålla igång sina verksamheter.

Vi är långt ifrån i hamn med våra nya bröllopsplaner nu när vi gjort en helomvändning, men nu känner vi äntligen att det finns en strimma av hopp att få ihop ett bröllop här hemma.

Det löser sig.

2 svar på “En strimma av hopp.

 1. Sofia Redmo säger:

  Åh vad skönt att höra!
  tänker på er, om ni behöver tips i Stockholmsområdet så kommer jag gärna med input 🙂
  /

  Svara
 2. Johan Lindqvist säger:

  Allt löser sig så småningom. Har ni funderat på att genomföra vigsel vid ett tillfälle och sedan festen när det går att resa igen?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *