138 Dagar. När någon saknas

Klockan var mycket. Väldigt mycket. Skymningen hade lagt sig som ett tungt täcke utanför det gamla huset för länge sedan och den enda grannens fönster speglade bara mörker tillbaka. Denna enskilda plats hade vid första anlick kunnat se rätt tråkig ut för en 6-åring, men för just henne var stället magiskt. Det hemska ordet ”sängtid” […]

254 dagar. Save The Date

Att skicka ut så kallade ”Save the date-kort” är egentligen en Amerikansk tradition, men av allt mellan himmel och jord som vi lånar från detta Trump-styrda land så tycker jag faktiskt att detta är väldigt bra! Att minst ett halvår innan skicka ut ett sådant kort kan förbereda gästerna på att en inbjudan ska dyka […]

318 Dagar. Ringar

Min husband-to-be är inte bara snygg – han har smak också (ja, jag förväntar mig ett megastort plus i kanten efter att han har läst det här). Min förlovningsring går nämligen inte att beställa, utan den har han själv designat på L’etui som ligger på Östermalm i Stockholm. Att jag fick den, så att säga, […]