FRÅN RUIN TILL PRÄSTGÅRD!

Bröllop |


Hej på er!

Magnus är lugnet själv när det kommer till planering. Jag är rätt cool också. Men jag måste erkänna att det är otroligt skönt att vi ÄNTLIGEN fått ihop bröllopsdagens schema med allt vad det innebär, mitt i en pandemi..!

Picknick-bröllopet kommer börja med vigsel i ruinen som planerat, för att sedan fortsätta i en Prästgårds-trädgård på landet i Spekeröd! Här finns även en renoverad gammal ”lada” med kakelugn från 1800-talet, som tydligen är hämtad från Ytterby där vi bor. Så cirkeln sluts från Ytterby till Ytterby, haha!

Det är i den här underbara ”ladan” som vi kommer inmundiga kanske det bästa på hela menyn – desserten! Både Magnus och jag är gottegrisar av rang, och självklart har vi provsmakat nästan hela utbudet i patisseriet på Le Comptoir i Göteborg – för att kunna bjuda på de bästa franska bakverken i denna svenska gamla ”lada” i Spekeröd!

Jag skulle nog säga att min tjusning i Paris genomsyrar mycket av visionen för denna dag. Maten, vinet, desserten, min outfit, musiken.. För jag är ju den där drömmerskan som fortfarande funderar över parisiskan som ägt min blivande vigselring… Romantik, svunna tider och vintage är liksom livets ljuva ting…

Au Revoir! 😉

Theresa

10 svar på “FRÅN RUIN TILL PRÄSTGÅRD!

 1. Antonie Skansenhäll säger:

  Låter superhärligt! Mysigt med rörelse och platser med anknytning och symbolik. 🌸

  Svara
  1. Theresa Skjolden säger:

   TACK, va fint att du gillart. Ja, det känns helrätt verkligen!

   Svara
 2. Ljungan säger:

  O la laaa igen! Låter helt fantastiskt! Funderar nästan på att gifta mig igen. Ja med samme karl då 😉

  Svara
  1. Theresa Skjolden säger:

   HAHAHA! Jamen varför inte, är inte livet till för att firas? Typ NU, medan vi lever?

   Svara
 3. Marie Dahlin säger:

  Ja det ska bli så härligt då ni kommer hit till oss på Spekeröds Prästgård. Ser fram emot ert bröllop i vår trädgård och Mariefrid vårt vackra annex som ju faktiskt ser ut som en enkel lada, eller skolhus utifrån.

  Den inspiration man känner från er båda är så härlig. Solen kommer säkert att skina bara utifrån er egen ”solighet”.

  Svara
  1. Theresa Skjolden säger:

   ÅÅH, goda Du Marie! Detsamma, det känns så gott för oss att vara hos er. Ni är genuina, varma och så generösa. 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *