FRÅN BAR-FLIRT TILL BRÖLLOP PÅ 3 ÅR.

Bröllop |


Jag och Magnus träffades en tisdag i augusti 2018, i en hotellbar i Göteborg. Jag skulle egentligen bara åka hem efter jobbet, och Magnus skulle också det efter att ha sett en riktigt dålig match med sitt älskade lag ÖIS. Men vi hade båda varsin vän med oss som verkligen övertygade oss till ”bara ett glas, kom igen, det har du tid med!”

Så när jag och mina vänner satt där i baren, kom det fram två män som ville slå sig ner med oss. Jag var väl lagom road av det, men vi lät dem, haha… Min vän Jasmine såg direkt att Magnus var en man för mig. Men jag såg det inte lika klart som henne. DÅ.

Det som Magnus verkligen imponerade på mig med, var hans otroligt trygga personlighet. Han var inte rädd för att visa sina känslor. Från första stund sa han vad han tänkte och kände, och aldrig någonsin förväntade han något tillbaka från mig. Jag hade aldrig mött en sådan stark, cool och trygg man. Dessutom är han så fantastiskt rolig, positiv, snygg och romantisk. Jag hade inte en chans att stå emot honom. Och varför skulle jag?

Vi sålde våra hus och köpte ett nytt tillsammans efter 5 månader. Han friade efter ett halvår. På årsdagen 28 augusti 2019, flyttade vi äntligen in i vårt hus, och nästan 3 år efter vårt första möte kommer jag stå brud. Jag är så lyckligt lottad.

Igår besökte vi Marie & Magnus som äger Spekeröds Prästgård, och på bilden ovan ser ni den vackra kakelugnen från 1800-talet, samt loftet på Mariefrid där vi kommer somna under en förhoppningsvis klar stjärnhimmel! På bilden bredvid vilar historia i ruinen från 1100-talet, och HÄR ska vi vigas.

Au Revoir, vi hörs snart igen.

Theresa

2 svar på “FRÅN BAR-FLIRT TILL BRÖLLOP PÅ 3 ÅR.

 1. Antonie säger:

  Man vet aldrig vart man hittar kärleken. Vilken tur att ni hade så envisa vänner 🥰👍🏼

  Svara
  1. Theresa Skjolden säger:

   JAMEN VISST! De är båda hedersgäster på bröllopet. Såklart. 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *