Graverad vigselring och tyll i tankarna!

Bröllop |


Hej på er, hoppas ni mår bra!

Jag har fått tillbaka den vackra vigselringen i 18K guld med diamanter. Jag lämnade in den för putsning och gravering. Nu står det AXO 210904 i den, och inte en människa kan tro att den är köpt second hand! Den är som NY, och jag är så glad att vi valde köpa en ring på den cirkulära marknaden. Bra för miljön, för plånboken och för moderomantiken! Slow fashion for the win.

Jag vill inte avslöja någon bild på den än, men stoltserar mer än gärna med en bild på min vackra förlovningsring som jag designat tillsammans med min lokala smed Anton.

Dessutom kan jag avslöja att det kommer bli tyll! Tyll, tyll, tyll… Jag älskar detta material och tycker att det är romantiskt, flärdfullt och galet lyxigt! Jag kommer bära tunt, skirt tyll i 2 lager med underkjol från Zetterberg Couture. Jag har arbetat som Brudstylist för detta märke, så det kändes helt naturligt att investera i svensk design med en passform jag helt enkelt har 100% koll på. Jag bär tyll av samma märke på bilden ovan. Tyll är något jag har i min garderob, och för mig är det viktigt att kunna använda min brud-outfit igen. Mixa och matcha i oändlighet framöver. DET är en hållbar garderob. 🙂

Hörni, jag återkommer med mer uppdateringar!

Tills dess, au revoir!

Theresa

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *