DET NYA GLADA 20-TALET!

Bröllop |


Hej på er och god Valborg säger jag så här sista veckan i april!

För 100 år sen efter spanska sjukan, så följde det glada 20-talet. Främst var anledningen att det första världskriget var slut, och en ny fri tid började. Men jag vill tro att den pandemi som äntligen tog slut 1920, också bidrog till det nya glada årtiondet.

Så nu, alltså 100 år senare, hoppas och längtar vi efter ett nytt glatt 20-tal! Att vi ska få dansa, umgås och bjuda till fest igen. Och jag tror fullt på att det kommer. Kanske är det så att vårt bröllop i september får lov att vara ett litet första steg in i ett nytt ROARING TWENTIES, med klackarna i taket och höjda bubblande glas!

Och jag tycker att vi ska ta tillfället i akt att klä upp oss till varenda fest, bröllop eller tillställning vi kan tänkas få detta år, och framöver. Vi lever bara en gång vad vi vet, så det gäller att ta till vara på stunden medan vi har den och hälsan.

          

Den här inställningen är något jag eftersträvar och lever efter i min vardag. Genom att klä upp dig, så skapar du ett extra djup till minnet av det du upplever. Precis som vi skrivit på vår bröllopsinbjudan: ”Det är Bröllop – klä dig fint” – så vill jag inspirera dig till att leva efter det i vardagen också. ”Det är onsdag – klä dig fint!”. Så DET är vår dresscode på bröllopet för dig som undrar. KLÄ UPP DIG, DET ÄR FEST!

Min brud-outfit kommer jag avslöja mer om framöver, men tills dess säger jag Au Revoir, tout allure – vi hörs snart igen!

Theresa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *