BRÖLLOPSMEJK & BRÖLLOPSSTASS!

Bröllop |


Hej på er!

Min kära vän och make-up artist Kattis har mejkat mig för Bröllopet. Det finns verkligen inga regler för vilken look man vill ha på sitt bröllop, och Kattis gick all in när hon lät min ring regera i färger och känsla! Resultatet blev fantastiskt dramatiskt och färgglatt,  och jag älskar looken. Men att prov-mejka så här månader innan den stora dagen, ger friheten att känna efter och tänka om. Vad tycker ni? Shall i go for this? 😉

Jag älskar drama och färg, vilket min bröllops-outfit kommer bjuda på. Utan att berätta för mycket, vill jag ändå bjuda på en FÖRSTA sneak peek på en del av min bröllopsklänning… Självklart är det fyndat secondhand, och det är vintage från 70-talet. Älskar ni lika mycket som jag? Jag är överförtjust och jag kan egentligen inte bärga mig för att visa er mer. Men den som väntar på något gott. 😉

Vi hörs snart igen! Au Revoir, tout allure!

Theresa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *