HAR VI GLÖMT NÅGOT?

Bröllop |


Jag har arbetat som Brudstylist och jag har sjungit på OTALIGA bröllop och vigslar. Kanske är det därför som jag känner mig så lugn? Bröllop känns nästan lite ”hemma” så jag har ju inget att vara orolig för.

Men visst, det känns som jag har glömt något, haha! Magnus är lika lugn han. Och i senaste fysiska numret av Allt om Bröllop kan man läsa ännu mer om Magnus lugna och trygga person. Hur han friade, och hur vi planerar vårt bröllop. Riktigt ROLIGT att få vara med på ett hörn i magasinet!

Vi har bokat alla bröllopsbakelserna till picknicken, 120 stycken! Vi har pratat med vigselförrättaren, och vi har planer om att hålla våra egna löften för varann. Vi ska även boka in ett sista möte med Marie på Mariefred, så vi har klart allt för festen!

Just nu vill jag bara önska er en härlig midsommar! Skål för sommaren och skål för att vädret kommer vara lika vackert den 4 september och vårt picknick-bröllop!

Au Revoir så länge!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *