DE SISTA FÖRBEREDELSERNA.

Bröllop |


Så är dagen snart här. Den 4 september och sommaren har liksom bara flugit iväg! Jag har fokuserat på just sommar, semester, familj, bad och att bara vara, och har därför inte uppdaterat bloggen. Men här är jag!

Magnus är iväg på sin svensexa precis nu när jag skriver detta och jag fick en underbar möhippa för 2 veckor sen. Det är faktiskt så, att jag inte trodde att jag skulle bli så uppvaktad. Jag har ju liksom gift mig en gång förr, så varför skulle jag få en möhippa IGEN? Men så lyckligt lottad är jag alltså- att få uppleva detta igen! Och vilken möhippa sen. Jag fick vara modell i min eget styling-uppdrag i en stilutmaning sprungen ur smakerna på olika praliner, haha!

           

Det största ”problemet” nu är vilka skor jag ska ha, haha! Och vilket delikat problem, icke sant? Jag köpte mig ett par vintage Chanel – secondhand såklart. Jag sulade om dessa och de blev som nya. Men jag inser nu att jag kommer förstöra klacken på dem, därför att bröllopet har ju blivit ett picknick-bröllop och det kommer vara grus på hela uppfarten framför Präst-trädgården. Och eftersom jag tar hand om mina kläder och skor, blir det kanske nu ett par gröna metallic slingbacks med klossklack. De är unika, då jag designat dem SJÄLV! (Mer om det ser du på mitt instagramkonto.) De har till och med mina nya initialer i sulan. T A, för Theresa Axo. WOW! Kolla här:

               

Och det är ju just TYLL jag kommer att ha på min bröllopsdag också, och dessa gröna sköna skor passar ju så fint till tyll!

Men så har jag även ett par skor till, köpta secondhand. Of course. De är vita, med massa guldbollar fästa runt hela skon och på klacken. De har också en bred klack, som kommer klara av grus. Sådär ja. Mission completed. Nästan. Grönt eller vitt? Metallic eller guld?

På återseende. Jag kommer berätta mer ju närmare vi kommer den 4:e september.

AU REVOIR!

Theresa

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *