Sensommardröm inkapslad för evigt!

Bröllop |


Så var hela den här resan slut. Men också början på något nytt.

Jag är fru Axo, och vårt bröllop blev så vackert, så vackert…Som en magisk kapsel, strösslad med sensommarsol och kärlek. Musik och glädjetårar i en himmelsk röra.

Jag skulle vilja skriva lite om post-wedding, för detta är kanske inget man läser om så ofta?

Jag upplevde nämligen sorg, en total dipp och blev så låg. Jag var heller inte beredd på det, och tyckte det var väldigt jobbigt att känna sig ledsen efter något så fantastiskt. Men faktum är, att när man byggt upp något så länge, med så mycket energi och fokus – så finns det ju liksom ingen mer topp än så. Och då faller man liksom där och då. Jag tror att det bästa en kan göra då, är att låta dessa känslor ta plats.

MEN jag är tillbaka – och bilderna talar för sig själva. Lyckan är total! Jag är såå lycklig och tacksam för den här dagen i mitt liv.

Tyllhatt, spetsliv och brudbukett – allt on point! Min make var så stilig, våra barn – som änglar! Och det var såå underbart att ha alla vänner och familj samlade. <3

Tack för att ni följt min resa.

Theresa. <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *