Bröllopsresa – Tips på minisemester.

Bröllop, Bröllopsresa |


Hej alla glada läsare! Förre veckan delade jag med mig om fem olika alternativ vi kollar på när det gäller vår bröllopsresa. Nu tänkte jag tipsa om mini semester hemma eller kanske bara en härlig tripp tillsammans innan bröllopet!

Vi har varit på både Ystad saltsjöbad och Falkenberg Strandbad. Båda är helt magiska! Miljön, mat och dryck och härlig avkoppling.

Ystad Saltsjöbad

Fantastik utsikt och härliga stora sängar. Här kan man njuta av varandras sällskap med ett ett glas bubbel eller en drink, lite tilltugg och ett sällskapsspel.

Stora härliga eldstäder i flertal av rummen för maximal mys stämning.

En fantastisk mysig restaurang med otroligt god mat. Känn i den härliga stämningen i deras restaurang!

Detta är ett otrolig vackert Spa hotell på skånska kusten, Här kan man njuta av bad i champangepoolen, värma sig i bastun med havsutsikt, ta en härlig massage eller uppleva The Creek Experience! Så värt ett besök!

******************************************************************

Falkenberg Strandbad

Inomhus pol med öppen spis, mysiga soffgrupper för att ta sig en lättare lunch eller ett glas bubbel. Här kan man hänga i relax-sängarna och spela ett spel. Ett besök i Orangeriet med öppen brasa.

Här kan man ta en kopp te och bara njuta efter en tur på deras Ivory Sparitual som bjuder på Is-skrubb, fotbad, lerinpackning, aromabastu, ansiktsmask, Hamam och oljor. Eller så gå man in här efter en härlig massage.

Efter en dag på spaavdelningen kan man boka ett bord med denna fantastiska utsikten! Hur romantiskt är inte detta?! Tänk er att sitta här en kväll och skåla i ett glas champagne och prata om sitt kommande bröllop eller bröllopsdagen!

*********************************************

Här har ni två fantastiska alternativ för att lyxa till det. Nu sitter jag och drömmer mig bort till dessa två fantastiska platser som jag och min blivande man besökt tillsammans och där vi skapat minnen ihop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *