Bröllopsinbjudan & save the date!

Bröllop |


Vi skickade ut våra save the date redan i slutet av förra sommaren och fick faktiskt stor respons, många vänner som tackade ja redan då. Förklarade att detta inte var inbjudan men att datumet var satt och att det är då det verkligen händer.

Älskar ändå att alla var så positiva och såg framemot vår dag <3

Visst ser man redan här vad vårt tema för bröllopet är?

Jag har en riktigt förkärlek till all torkad pampas. Varje rum här hemma har något som är torkat! Så självklart måste jag inkludera det i vårt tema. Sen tycker jag/vi om harmoniska jordnära färger som vi kommer mixa med lite boho & glam.

Till våra inbjudningskort har vi självklart samma tema!

Drog med mig min blivande på en härlig vårpromenad för att plocka lite dekoration till korten. Så nu har jag fått till känslan som jag var ute efter 😉

Nu är alla inbjudningskorten utskickade, vi har bjudit in totalt 140 gäster. Jag som egentligen hade tänkt mig att vi skulle ha ett mindre bröllop, men det tänkte uppenbarligen inte min blivande man 😁

 

Vårt sista OSA datum är den 30/4 så himla kul att se hur många som kommer 😉

Tiden går så snabbt nu! Idag är det bara 89 dagar kvar tills jag blir Mrs Fuentes!

Så pirrigt!

💓

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *