Bröllopsklänning

brollopsklanning

Min klänning har kommit 😀 och den var lika drömmig som jag minns den 🙂

Har drömt lite mardrömmar om den kan jag erkänna, att den kom o va rosa eller trasig eller att den va jätte för liten.

Jag beställde en klänning som är ca 2 storlekar för liten eftersom jag håller på att gå ner i vikt, så oron har ju funnits där hela tiden att ja inte kommer komma i den.

Så idag kom en av mina tärnor hit och hjälpte mig prova, är inte så lätt att prova själv och Niklas får ju inte se klänningen.

För att kunna stänga klänningen helt fattas det typ 7 cm, så ca 10kg till behöver jag gå ner för att kunna stänga och det känns inte som något svårt att uppnå. Har ju gått ner ca 30kg nu sen i mars så 10kg till borde gå kanon bra, speciellt när man har en sporre att jag faktiskt vill kunna komma i klänningen på bröllopsdagen.

Mitt nya ilands problem är att jag vet inte vart jag ska förvara klänningen… Vart har ni hängt den? Hemma i garderoben på väggen eller hos nån annan. Jag vill ju inte att Niklas ska tjuvkika och inte heller att barnen ska få för sig nått bus med den.

Hur har ni gjort eller tänkt göra?

/Anki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *