Om oss

Jag heter Antonie, bor med min sambo Mikael i Landskrona. Vi har tre barn som vi delar på (han har två och jag har ett). Vi driver en reklambyrå tillsammans sedan slutet på 2019. Vi trivs väldigt bra tillsammans och umgås ungefär 23 timmar om dygnet, helst. När vi inte jobbar snackar vi mycket om reklam och kommunikation på olika sätt eller lagar mat. Det är något vi brinner för – jag att laga och han att äta min mat.

Vi förlovade oss 2020 i början på maj. Som det kontrollfreak jag är började vi direkt leta lokal och den första vi tittade på föll vi för och bokade på plats. 28 maj 2022 gifter vi oss på Lillegård utanför Lund. Drömmen är ett stort bröllop med 80-100 gäster. Platsen är lantlig med en stor supermysig lada, uteplats och vigselplats. Vårt mål är att ha en riktig brakfest och ett bröllop som ingen kommer glömma.

Här kommer vi berätta om vår resa från planering av frieri, planeringens alla faser, saker vi grubblar över och dela med oss av vår inspiration till vårt drömbröllop. Följ med oss hela vägen till ”I do”.