Planeringsstatus

Hälsa, Personligt |


Sommarstress och värme

Nu är det ju sommar! Så skönt att äntligen kunna sola benen och längta ut från kontoret. Men just kontoret tar upp en stor del av min tid. I vissa fall är kontoret en filminspelning eller en workshop med någon av våra kunder men oftast är det hemma. Vi har så otroligt mycket att göra på jobbet inför sommaren och ledigheten som många av oss kommer ha. Tyvärr betyder det att både mitt bloggande och vårt planerande har kommit efter. Tror vi gör så att när vi väl går på semester i slutet på juli så köper vi en flaska rosé prosecco och sätter ner en hel del viktiga saker – t. ex catering! Det ser jag fram emot. Just nu är planeringen bara ett stressmoment som inte blir av, och känner man så tycker jag att man bara ska avvakta och pausa. Lägga det på hyllan ett tag. Det här ska ju faktiskt bara vara roligt!

Även om planeringen inte är i full gång så är jag det.. Har precis signat upp på ett gymkort så att Mikael och jag kan pusha varandra att kommer mer i form. Nu ser vi fram emot fortsatt sommar och semester!

Besök på Lillegård

Bröllop |


Naturskönt och tyst

Korna råmar. En traktor längre bort vid horisonten brummar. Fåglarna kvittrar och vinden får löven att sjunga i vårvärmen. Ja här på Lillegård ska vi gifta oss. Vi gjorde ett besök på gården och passade på att titta på hur omgivningen såg ut exakt ett år innan vårt bröllop. Fantastiskt fint och fridfullt.

En underbar plats

Jag och Mikael blev förälskade i platsen första gången vi besökte – ja vi bokade ju i princip på plats. Att få återse den efter nästan ett år kändes ännu bättre. Vi passade på att ta lite bilder och film med drönaren (det ska vi använda till miljöbilder till vår bröllopshemsida) och strosa runt. Såklart klappade vi även de fina kossorna som står 40 meter bakom vigselplatsen. UNDERBART 🥰

Titta och njut

Ingång från parkering

Parkering med vy mot skånska vidder

Festlokalens insida med stor scen och bar + salong (inte på denna bilden 😉)

Vigselplats där stolar för gäster ska sättas upp

Annan vinkel, så grönt och fint

Vy från vigselplats mot ladan och festlokalen

Mysiga kossor

.. Som äter tröjor

Ett år till bröllopet!

Personligt |


Äntligen!

Nu kan countdown börja på riktigt! Ett år kvar på fredag till vår börllopsdag 28.05.22. För att fira det ska vi bo på hotell i Helsingborg. Närmare bestämt The Vault. Superfina lokaler med god mat och smakrika viner. Vi har dock aldrig hemestrat där så det ska bli väldigt spännande. På kvällen kommer vi troligtvis dricka bubbel, basta och prata om vad vi gör ett år framåt. (Antagligen har jag klackarna i taket och dansar loss medans Mikael skrattar åt mig..) Som vi längtar! Både efter helgen och efter nästa år 😉

Kolla in bilderna, hur mysigt!? 🥰

 

Ett år som förlovade

Förlovningen |


Men det glömde vi

Så otroligt romantiska! Eller ja ofta men just vår förlovningsdag är ju bara 6 dagar före vårt bröllopsdatum så i mitt huvud är det det datumet som dominerar. Mikaels mamma gratulerade oss igår, 22.05.21, hade hon inte gjort det hade vi nog båda missat det. Är inte så lätt att ha koll på dagar alltid 😂

Ett år till

Det har varit ett fantastiskt år som förlovade. Vi har gjort nya saker, längtat och pratat mycket om vårt kommande bröllop. Längtar efter normalare tider. Haft förlovningsfest och insett att vi vill ha mer fester! Vi är rätt bra på det 🥳 Nu kan vi äntligen börja planera bröllopet lite mer noggrant. Inte bara dröm-prata och små-planera. Nu är det ju bara ett år kvar!!

Coronasjuka 🦠

Personligt |


Hälsa på i lokalen ❌

Vår lokal höll öppet hus i helgen (med förbokade tider). Något som vi hade sett fram emot. Tyvärr blev ett av barnen sjuka av covid för en vecka sedan och sedan dess har både Mikael och jag fallit dit. Envis hosta, slemmiga, huvudvärk, orkeslösa och helt utmattade. Även om man hade fått röra sig fritt ute när man har Corona så hade vi aldrig orkat det. Fy fan vad trött man är!

Film film film ✅

Istället för att få se och planera i vår fantastiska lokal blev det istället en filmhelg och att beställa hemkörning från Hemmakväll. Något som lanserades i Landskrona för drygt en vecka sedan. Tur i oturen! Särskilt då våra grannar var bortresta över helgen. Majoriteten av den här veckan lär nog också bli film men det är så tråkigt. Är så rastlös nu! 🤒😷🙄

Wow, den här klänningen! 😍

Bröllop |


Maggie Sottero, gör det igen

Det är så mycket fint där ute men Maggie Sottero tar nog priset. Nästan så att jag funderar på att sluta följa dem på Instagram. Så fina klänningar! Jag vill ha allihop! Det här är den senaste som jag fallit för. Sexig. Romantisk. Välgjord. Alldeles lagom. LOVE IT! Se mer här: https://www.maggiesottero.com/sottero-and-midgley/cambridge/16164

Kolla in bilderna nedan, vilka fina detaljer!

 

  

Festklänning ✓

Bröllop |


Svängrum på dansgolvet

Jag tog en chansning efter att ha fått massa annonsering kring den här klänningen. Försökte hitta recensioner kring företaget men det var extremt svårt. Trovärdighet 0 % stod det. Men alla nya sidor borde väl få en chans 😉. Och vilken tur! Sån extremt fin klänning, lite skrynklig nu men det går att fixa. Känns jätteskönt att ha fixat en av två klänningar till bröllopet 💃🏼

Jakten på fransarna

Personligt, Planering |


Bild till vänster: gammal mascara Bild till höger: Lash sensational sky high

Lash Sensational Sky High

Jakten på världens bästa mascara har jag varit på länge. Ändå sedan ett märke jag älskade slutade säljas / gick i konkurs för 4-5 år sedan. Nu har jag nog hittat min rätta. Det vill säga min rätta mascara. Inte minst inför bröllopet har jag varit på jakt på en mascara som ger mig långa, dramatiska fransar, som sitter länge och som inte gör fransarna stela.

Den här mascaran från Maybelline är helt fantastiskt. Den ger mig väldigt dramatiska ögonfransar och smular inte! Jag brukar inte gilla såna där plastiga borstar men den här är faktiskt enkel att sminka med. Nästa del i mitt test är att köpa den vattenfasta varianten. Intressant om den är lika bra! En vattenfast, bra mascara har jag aldrig lyckats hitta!

Tomt på fingret

Personligt |


Klantigheten själv rapporterar

För ett par veckor sedan upptäckte jag att min förlovningsring hade fått en vass kant, på insidan. Panik. Jag är ju otroligt klantig så det var väl inte helt oväntat att jag hade slagit i den en gång för mycket.

Försäkringen lugnade mig

Som tur var hade jag en försäkring på ringen från Brookfield, utan självrisk och jobbiga grejer. Det var en liten tröst i kaoset. Hittade en juvelerare där jag lämnade in ringen och fick väldigt bra hjälp från.

Ett par ring-tomma veckor

Igår. Ungefär 3 veckor efter att jag upptäckte sprickan, fick jag tillbaka ringen. Det var så skönt! Och den var glänsande vacker helt upputsad. Jag har under tiden kompenserat för saknaden med andra ringar på andra fingrar men inte alls samma sak. Minns i början när jag precis hade fått ringen, 22 maj 2020, så kändes det konstigt att ha den hela tiden. Men nu har den verkligen blivit en del av mig. Jag kanske bara ska sluta vara så klantig.. Men det är nog omöjligt!

Vigselring till honom

Bröllop |


Nu i veckan var vi inne i en smyckesbutik och tittade på vigselring till Mikael. Inget bestämt en men finns absolut en stil som vi båda gillade. Helt plötsligt känns allt så mycket mer verkligt. Det är verkligen en resa det här. Om ni ska gifta er så är mitt tips att börja planera tidigt för det är SÅ KUL!!!

Kram! 😁