Inbrott är inget man planerar för

Personligt |


Det har hänt så himla mycket senaste veckorna i livet så jag har inte haft tid att uppdatera. Vi har hämtat klänning, beställt och testat kostym, haft svensexa & möhippa, färdigställt massa detaljer, gjort limoncello – och haft inbrott. Ja den sista är kanske inte något man planerar för inför sitt bröllop. Men vi bor ganska öppet, eller med mycket insyn och någon skojig person måste ha sett oss återigen bära in mängder med alkohol i källaren. Föreställ er min överraskning när jag skulle hämta upp kyckling ur frysboxen inför vår sven-möhippe-helg. Kaos! Och sedan inse att all ren sprit är borta. Suck. Ännu en sak att sätta upp på listan som både blir kortare och längre ju mer vi närmar oss. Ett steg fram och två bak. Som tur var försvann inget av verkligt värde.

Alla de andra roliga grejerna kommer det komma inlägg om! Ska bara fortsatt smälta det här 😅😣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *