Bröllop på länk

Okategoriserade |


Pandemin har verkligen fått kreativiteten att flöda och tur är det att tekniken är så bra som den är. Dessa tider har fått oss alla att tänka lite nytt och det ”digitala bröllopet” är väll på något vis rätt i tiden. Allt ska uppdateras på sociala medier så varför inte köra bröllop via länk?

Vill man bjuda gästerna på bröllopsmiddag eller skåla i champagne går det att skicka ut ett bud till varje gäst tillsammans med länken.

Att skicka ut en länk där alla era gäster kan vara med digitalt under ert bröllop är en smart lösning även om det kanske inte var planen från början.  Det blir som ett elopement bröllop med en twist.

Eller så säger ni som brudpar ingenting och gifter er och filmar och fotar hela bröllopet för att sedan skicka ut film/foto till alla era gäster men avslutande ” festen kommer, hoppas även ni gör det”

Hur känner ni för att bjuda in till ett digitalt bröllop?

2 svar på “Bröllop på länk

  1. Ewe säger:

    Rolig lösning men inte min grej 🙂 Kanske mer för de som hade tänkt att ha ett väldigt stort bröllop från början.

    Vi hade hellre kört bara vi med vittnen (+ så många man får vara) och sen skickat foto/videos till de vi hade velat ha med, men att lägga tid och pengar på digital livestreaming etc. tycker jag inte är värt. Hela grejen är att ens nära och kära ska vara med, är de inte det så gifter vi oss hellre själva.

    Svara
    1. Jacqueline säger:

      Det är ändå tur att det finns olika alternativ och det är nog det som är det positiva i tider som dessa att vi blri mer kreativ och tänker utan för boxen och sen får man se vad som passar just er som brudpar 🙂

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *