Garba, Ett Hem och Spalt pressdag

Okategoriserade |


Förra veckan var jag ute på vift. Det var lansering och pressdagar vilket även innebar lyxig mat!

Följ  med i bilder. Först ut var Skinplan och deras nya solkräm i samarbete med Philippa Parnevik. Sola safe, det är viktigt!

Denna efterrätt var MAGISK!

Nästa på tur var Garba

Sista stoppet var Pr byrån Spalts kontor, vilka blommor!

Vinotonic, älskart!

Odd Molly firar 20 år

Event |


Idag var jag och Sara inbjudna till ett frukostevent med Odd Molly och Rmprsthlm på NK och Haga Schweizeri. Jag har inte fikat där innan men wow så fint de dukat och mums så gott!

Små mini prinsessmumsbitar, smälte i munnen!

Designen för Odd Molly var där och berättade om kollektionen och vi fick en sneak peek på höstens kollektion, wow så mycket fint! Jag blev kär i 3 saker..kommer bli dyrt, haha.

Blev kär!

Yes please.

Älskar denna kostym, wawawoom.

 

Trendar cava?

Okategoriserade |


Är det bara jag eller känns det som om cava är trendigare än prosecco just nu? Eller är det två olika läget? Hur som var jag inbjuden till lanseringen av Karl Fredriks cava.

Den smakade friskt och fräsch, perfekt vid ett sommar mingel om ni frågar mig.

Det var en väldigt trevlig lunch!

Citronsorbet,10 av 10.

Hjärtlig, varm och bjöd på sig själv!

Vinnarna av omslagsbruden 2022

Okategoriserade |


I fredags drogs de tre vinnarna av omslagsbruden! Så kul och på fredag smäller det, då bär det av med modefotograferingen, vilket ska bli så kul.

Det är tre super härliga tjejer så det kommer bli så bra. Det är alltid flera detaljer att hålla koll på men jag hoppas att allt är på banan 🙂

Om ni missade vilka som vann kan ni se det HÄR

Tjejerna vinner, utöver att pryda Allt om Bröllops maj utgåva samt vara med i ett modereportage, en super härlig goodiebag.

  • En 80 min skräddarsydd ansiktsbehandling. på Stockholms lyxigaste skönhetsdestination SALONG BABOR. Bli omhändertagen av en professionell hudterapeut, som för dig tillbaka i balans och harmoni i hud, kropp och sinne. Återfå energi och lyster, fördröj ålderstecken eller bara njut av en stund med bara dig i fokus. Vad du än önskar för resultat anpassar vi behandlingen och produkterna efter dina behov och önskningar. Vi kan bland annat. arbeta på att stärka ansiktskonturen, minska tydliga tecken på hudåldrande, barriärstärkande, öka hudens fasthet & spänst, kollagenuppbyggande, öka elasticiteten, eller stärka ytliga blodkärl och lugna akuta rodnader eller punkt behandla utvalda områden. Värde 1595 kr.
  • Ett plagg från Ida Sjöstedt, Värde 2 199 kr.
  • Fantastiska hårprodukter från Rapunzel of Sweden som är en av nordens ledande löshårsleverantörer. Värde 1 070 kr.
  • Ett exklusivt smycke från Schalins of Sweden.

Vinnarna får även bo på exklusiva Hotell Elite Eden Park i Stockholm. Hotellet ligger intill den rogivande parken Humlegården och livfulla Stureplan. Ett 4-stjärnigt hotell där förstklassig service erbjuds.

De tre vinnarna kommer även få avnjuta en middag på fantastiska restaurang Miss Voon. Som serverar kombinerade smaker från alla de asiatiska köken med en skandinavisk grund. Miss Voon har länge varit inspirerade av det asiatiska köket och är glada över att få tolka det på deras eget personliga sätt. Fräschör, enkelhet och mycket smakskaraktär är ledorden när de utformar menyn, och det går igen även i vin- och drinklistan.

Helt galet fantastiskt! Så kul även att tävlingen växer för varje år 🙂 Vi har verkligen fantastiska sponsorer och alla som tävlade ska verkligen ha ett STORT TACK! Jag önskar att alla kunde vinna!

 

Pressfrukost med Newport home interiors

Okategoriserade |


Idag var jag inbjuden till Newports flagship butik på NK för lite frukost och presentation av deras påsk kollektion. Den butiken är otroligt vacker och stor, jag undrar om dom märker om jag flyttar in, haha. Så mycket fint och nu när jag själv ska flytta är ju inredning något jag spanar extra på.

Påsk i pastell. 

Så fina tallrikar. 

Jag och bästa Sara, älskade att dricka kaffe ur denna kopp. Kaffekoppar ska va stora!

Jag ångrar nu att jag inte även åt en makaron..

Love love love.

Så mycket fint, jag skulle köpt allt om jag kunde.

Lunch på Oxenstiernan

Okategoriserade |


För en vecka sedan hade vi lunchmöte med en frilansare till oss, så trevlig tjej, och vi åt på restaurang Oxenstiernan som har otroligt god mat och var väldigt mysigt. Så ville tipsa er alla Stockholmare där ute om ni letar efter ett mysigt ställe på Östermalm.

Hur gulligt, handduk vid varje plats. Perfekt för en som spiller, som jag!

Detta va så himla gott! Helt vegetariskt. Sedan drack vi en cappuccino på ärtmjölk, även de va super gott. Jag hade inte provat ärtmjölk innan och var lite skeptisk men det var lika gott som på havremjölk.

Jag kan tyvärr ingenting om konst men inspirerad blev man av att äta i denna miljö. Det fanns mycket fint på väggarna samt inredningen.

En dag på kontoret

Okategoriserade |


Just nu sitter vi förfullt med maj utgåvan, texter som skrivs, material som ska drivas in osv, det ska layoutas osv. Jag är väldigt nöjd med senaste utgåvan och otroligt stolt över omslaget, jag tycker det blev super snyggt! Vad tycker ni?

Snart är det dags även för omslagsbrud 2022 att fotograferas, tiden går fort så allt måste spikas. Allt är det redan så gott som men det är alltid lite lösa trådar som ska vävas ihop.

Efter det har vi även en till stor plåtning som ska göras så allt måste planeras inför den och då är det brudgum i fokus och det har jag aldrig stylat och projektlett tidigare. Kul men nervigt!

Vad händer mer, September utgåvan ska planeras, fyra moden till ska styra upp, vår youtube ska komma igång igen..vi har några event att planera..så här händer det grejer!

Ser ni att jag har en potatis som sticker ut på ena strumpan, haha. Om det är något jag hatar att köpa så är det strumpor.

Sephoras digitala pressvisning

Okategoriserade |


 

Tidigare i veckan kopplade jag upp mig på Sephoras digitala pressvining av nya produkter vår/sommar 2022. Väldigt intressant att se va som är nytt, vad som trendar och träffa personer bakom märken som NARS, Benefit, Sunday Riley osv. Mina absoluta favorit märken när det kommer till hudvård så är det Sunday Riley och Youth to the people, Jag har en grym peeling mask från Youth to the people som min käre karl använt utan min vetskap, NÄSTAN HELA BURKEN, och den kostar över 500 kr. Jag blev liiiite irriterad på den, haha.

En produkt som jag verkligen älskar i sminkväg är krämrouge. Jag använder sällan puderform.

Jag har provat NARS nya Foundation och den är riktigt bra. Älskar deras smink produkter! Stilrena förpackningar vilket jag gillar.

På bilden har jag den nya Foundation och jag tycker att den täcker riktigt bra utan att man ser för sminkad ut, även den nya rougen från Rare Beauty. Love it!

Tusen tack Spalt pr för pressutskick och Sephora för att jag fick delta.