Livet har inga garantier

Okategoriserade |


Det finns inga garantier!

Vänta inte med att gifta er, det kan låta lite klyschigt men oavsett pandemi eller ej så har livet inga garantier. Det ända vi vet är nuet och vad som händer om en timme, om en vecka eller om ett år vet vi inte. Så därför behöver man fråga sig som brudpar – vad vill vi? vilka gäster vill vi verkligen ska komma och var vill vi gifta oss? Sedan utifrån det ta ställning.

Pandemin har nog fått alla att tänka annorlunda och förhoppningsvis bli mer kreativ och uppskatta det lilla mer.  Det jag har märkt är att brudpar fokuserar mer på ”vad vill vi” och inte på ”vi borde göra si och så” .

Om jag tänker efter, både på bröllop jag gått på eller hjälpt planera som bröllopskoordinator, så är det inte storleken på gästantalet som spelar roll. Det är stämningen, pirret, maten, festen, glädjen som man minns. Oftast har man några nära som man absolut vill ha med på sitt bröllop, unga som gamla, men det kan även ske i livet utan pandemi att de personerna kanske inte kan närvara. Jag exempelvis vill gärna ha med min farmor som är 87 år MEN det är inte säkert att hon skulle kunna komma oavsett pandemi eller inte. Och hon hade nog enbart stannat på vigseln och inte på festen. Jag vet även att farmor inte själv absolut måste vara med på mitt bröllop, även om hon självklart inte skulle säga nej, men för henne är vetskapen om att jag gifter mig tillräcklig. Hon vet att bröllopet kommer bli fantastiskt och hon vet att jag vet hur glad hon är för min skull. Det räcker för henne. Sen eftersom dagens teknik är otrolig hade vi då sätt till så att hon skulle kunna se det live eller i efterhand.

Så det jag menar är att livet händer oavsett pandemi och att man inte ska ta saker för givet utan leva här och nu, i nuet. Vill ni gifta er nu hittar ni säkert ert sätt ni vill gifta er på. Det kanske inte är det ni tänkt från första början men den nya planen kommer att vara minst lika bra, om inte bättre, resultatet är ju den samma, ni blir gifta!

Så det jag egentligen ville säga är gör som ni vill, gift er nu eller sen, stort eller litet, med gäster eller utan, i brudklänning eller i baddräkt. Vad vill ni? Det är det som betyder något men vänta inte på något ”bättre”, det blir vad man gör det till och vad man har för mindset. Vill ni ha ett sagobröllop, klart ni ska ha det! OCH det går att ha även om ni har ett mindre antal gäster!

Jag ville nog med detta bara peppa er blivande brudpar, njut av planeringen, gift er nu eller sen, det är upp till er. Njut under resans gång med att ni planerar att gifta er, det kommer ske och ni bestämmer när, hur och var.

 

 

Glad Påsk, Majutgåvan, Bröllopsdukning

Okategoriserade |


Hej, det var inte igår. Jag vet att bloggen ekat tom men det har varit för mycket att göra på le work så den har tyvärr blivit bort prioriterad. Men nu är jag tillbaka. Påskledigheten har varit behövd. Mina barn, 2 och 3 år, tycker att bajs både är intressant och kul så i deras påskägg köpte jag leksaks hundbajs. Minen när dom öppnade äggen och trodde det var riktig bajs är oslagbar, jag vet inte vem som tyckte det var roligast, jag eller dom. #momoftheyear ( man måste ju få busa lite som förälder med sina barn och dom fick även små bilar så det var inte bara bajs i påskäggen, haha).

På jobbet är det nu inlämning med material till layout för i början av maj åker utgåvan på tryck och sen ut i en butik nära dig. Jag ser så mycket fram emot att se utgåvan i butik, det kommer vara ett så bra nummer! Då ska jag fira med ett glas skumpa!

På torsdag ska vi fota och filma dukningar så då får ni hänga med på vår Instagram ,@alltombrollop, hela dagen. Lika och följ oss gärna, jag blir så otoligt mega glad då! Hjälp oss nå 5 000 följare innan maj är slut, please!

Jag lovar att blogga mer nu framöver, det kommer lite AoB testar, lite tankar om bröllop i dessa pandemi tider, bakom kulisserna från omslagsbruden mm. Jag är bara så fruktansvärt trött på att höra och se ordet corona, jag har sådan sjuk reseabstinens och jag vill inte sprida någon negativ energi och jag har varit lite negativ inombords. Nu är det dags att göra tacksamhetsövningar och se glaset halvfullt och inte halvt tomt.

Vi hörs imorgon!

Bilder från förra veckan

Okategoriserade |


Tiden flyger, på onsdag har vi vår omslagsbrud fotografering, PEPPAD!, men det har varit mycket rodd med det. Maj utgåvan ä ju snart runt hörnet så den ska snart börja layoutas samt vår sajt som uppdateras ständigt osv. Jobb finns det gott om, jag hade behövt 48 timmar på ett dygn.

Nu kikar vi vad som hänt sist jag bloggade.

Hitta denna bild på ett konto jag följer på IG, älskar dessa färger. Ljust, romantiskt och lite drömskt.

Imorgon ska det bli 12 grader, vår känslor de lux! Då vill man ju ha en ny vår garderob! jag skulle även vilja ha en ny telefon men min fungerar helt okej så då kan man pimpa den med ett nytt mobilskal. Denna är ingen reklam utan jag tycker bara detta skal va så fint! 90 kr som hittat!

Våra vinnare i omslagsbruden 2021 checkar in imorgon på NOFO Hotel och Wine bar och koll dessa detaljer?! Varje rum är unikt och designade efter olika stadsdelar från olika länder men alla rum har en söder känsla. WOW säger jag bara. Hoppas jag också kan bo där snart, så fort min 3 åring lär sig sova hela nätter i sin egna säng, haha.

Här har vi vinnarna i omslagsbrud 2021! STORT grattis till er!

Här är en bild då jag leker modell, haha, bästa fotografen Maria Wideman tog lite bilder på mig som kan va bra att ha till tidningen, sajt osv.

Jag har flängt runt på stan för att hämta de sista inför modefotograferingen nu på onsdag. Denna kostym kommer göra sig bra på bild!

Jag tog denna bild när jag satte ihop en liten film på vår instgram och jag tycker den blev lite cool? Jag blir iaf sugen på godis, fast det är jag ju alltid. Just nu är favoriten djungelvrål och zoo apor. När jag väntade Atilla smyg åt jag typ en påse djungelvrål om dagen i några veckor.

Denna dukning tycker jag var så söt!

 

 

Rosatoner.

Okategoriserade |


Jag sparar ofta ner saker jag hittar på pintrest eller instagram i mobilen  ( ja vem gör inte de, haha) och sedan en vecka efter går jag igenom vad jag sparat ner. Jag insåg att temat denna vecka varit rosa i olika toner.

Vill köpa hem linnedukar i olika färger.

Så här vill jag ha mitt hår på midsommar.

Så fint som bordsplaceringskort om man la det tillsammans med servetten på tallriken.

Jag älskar när man stylar/dekorerar så det är blommor på marken/golvet vid bords ändarna som binder ihop helheten med blommorna på bordet.

 

Mode, Smink och final!

Okategoriserade |


Denna vecka har sprungit bort. Mina barn har varit sjuka så M har fått vara hemma och vabbat men jag har jobbat. Måndagen bestod av att släcka bränder inför tisdagens modefotografering på Radisson Collection Strand Hotel. Underkläder var ute på vift men det löste sig och det blev jättebra! Det var ett fantastiskt team och det vart en riktigt rolig dag! Ska bli såå kul att se resultatet!

Till fotograferingen lånade jag mina drömskor för de passade in bra på  temat. Jag DÖR dom är så snygga!

I onsdags befann vi oss tillsammans med Make up store i Jenny Drakenlinds studio. VI hade bjudit in tre följare som fick bli sminkade medan vi filmade. En otroligt rolig dag!

Vi kommer under årets gång lägga upp fler videos i olika teman. Först ut var en håruppsättning tillsammans med Rapunzel of Sweden.

NU ÄR DET FINAL VECKA! Så kul!! 20 finalister är utsedda och den 19 mars drar vi 3 vinnare. Så nu är det små rodd inför fotograferingen den 24 mars! IN OCH RÖSTA PÅ DIN FAVORIT! 

 

 

Frukostmöte inför modefotografering

Okategoriserade |


Igår blev jag väl mottagen av Azniv som arbetar på Radisson Collection Strand i Sthlm.

Jag fick en guidad tur på hotellet, wow så vackert, och så spikade vi vilket rum vi kommer att fotografera vårt mode reportage i nästa vecka. Det ska bli så kul! Jag kommer arbeta med nya ansikten vilket alltid är lite nervöst eftersom man inte vet hur man klickar men utefter hur vi pratat tror jag att det blir magiskt!

Jag trodde dock att jag hade två veckor på mig innan vi skulle plåta men så vad det inte, men nu är så gott som alla bitarna på plats! Bud med smycken och kläder kommer in till kontoret as we speak och imorgon ska jag hämta upp lite fler brudklänningar. Att styla och projektleda är verkligen så otroligt kul, älskar att få skapa och vara kreativ!

Vilket fantastiskt väder Stockholm bjöd på igår! Hörde dock att snön ska komma nästa tisdag när vi ska fotografera.Hoppas inte!

Sigtuna, Sveriges äldsta stad

Okategoriserade |


Vi bor i Märsta så när vädret är fint åker vi ofta till Sigtuna och promenerar, matar ankor, har picknick osv. Jag älskar Sigtuna. Vi har tidigare pratat om att eventuellt gifta oss där. Det finns en cool ruin man skulle kunna viga sig i, eller vid vattnet på en brygga. Kyrka är inte ett alternativ för oss. Sen finns det olika hotell samt festlokaler. Jag är så kluven när det kommer till att planer mitt, jag menar vårt, bröllop. En del av mig vill ha extra allt medan en annan del av mig vill bara ha det enkelt. Så svårt. Jag skulle även vilja gifta mig i Istanbul, vårt älskade Istanbul. Kanske att vi gifter oss där och filmar allt och sedan har en stor fest i Sverige och spelar upp filmen från Istanbul. En del av mig vill bara gifta oss i Stadshuset idag så att vi är gifta och sedan göra en imamsk ceremoni och festen om två år när barnen är större och vi har hunnit spara mer pengar. Jag vet inte, beslutångest!

Gamla stan, mobilfritt och dejt dag

Okategoriserade |


I lördags hade jag och M en dejt dag. Barnen levde lyx hos deras Amca med familj medan jag och M fick några timmars egen tid. Vilket var behövligt. Det är svårt tycker jag med småbarn, heltids jobb, städa, tvätta, laga mat, få in egen tid ( vad är det?) och dejt tid ( typ aldrig). Men jag och M behöver verkligen bli bättre på att prioritera oss. Så i lördags hände det. Vi båda har rese abstinens så vi åkte till gamla stan och lekte turister. Vi käkade på ett ställe och bredvid oss satt ett gäng och pratade franska. Jag låssades då att vi va i Paris, haha.

Vi hittade denna gränd och tydligen är det något man ska ta bild i för vi va inte ensamma om det. Vet ni va det är för speciellt med denna gränd? Jag måste nog googla på det.

Jag skulle vilja lära mig fotografera bättre. Det är så kul att ta bilder!

Jag behöver boka frisör tid, igår! Nya stövlarna var på, ett rea fynd från H&M! Lite vår känsla i luften men sen blev det kallt när solen gick i moln.

Min hand ser väldigt blek ut, dags att BUSa mig.

Är det bara jag eller hur bra blev inte denna bild? Tagen av moi! Snygg karl!

Vi hade det även mobilfritt, ingen Instagram, inget uppdaterande ” kolla va vi gör” det var så otroligt skönt! Bara egen tid, prata, skratta, umgås. Det är otroligt svårt tycker jag att hitta tiden för oss nu när vi har småbarn, säkert fler än jag som känner så, men det är så otroligt viktigt att man tar sig den tiden för att förhållandet ska må bra. Barnen hade det också kul och lekte med sina kusiner, fick äta massa goda saker, lekte i parken så det gick ingen nöd på dom.

 

Snyggast på Instagram

Okategoriserade |


Vårkänslor i luften eftersom snön är borta och solen tittar fram. Som jag längtat efter dig solen! Direkt blir jag sugen på ett glas rosé på en uteservering!

Med vårkänslorna kommer även längtan efter mer färg, just nu använder jag mycket, vitt, svart, grått och beige i min garderob. Så trist, jag vill se ut mer som karaktären Emely i Emely in Paris. Jag har även hittat den snyggaste tjejen på instagram. Jag vill kopiera av precis allt i hennes klädstil. Emvonhofsten.

De röda byxorna och rosa toppen är ju så snyggt att jag dör. Denna vår ska jag step up mitt style game! Steg ett blir att gå till min nageltjej för att göra mina naglar rosa. Steg två blir att hitta de perfekta röda byxorna och en rosa topp. Jag är dock rädd att jag kommer känna mig som en julgran. Ash, carpe diem , KBK, yolo..eller vad säger man nu för tiden?

Kontoret, pressutskick och nytt nummer i butik!

Okategoriserade |


Vilka veckor, först ut va att omslagsbruden tävlingen är i full rullning! Så kul! Snart 100 tävlande, ja vet inte hur många tusen delningar och alla verkar vara otroligt peppade på detta! VI MED! Nästa vecka kommer vi att bjuda på glimtar vad som kommer finnas i goodiebagsen till alla vinnarna.

I tisdags släppte vi vår nya utgåva. Jag är så kär i omslaget, det är mitt tredje omslag som jag stylat men mitt första som jag verkligen bestämt allting själv på. Det med Angelica Blick gjorde jag och min chef tillsammans, förra årets omslagsbrud omslag va jag inte på plats pga av att min sambo hade corona. Men jag hade tagit fram allt och fick hjälp av min härliga vän Kristin som va på plats. Och nu kommer detta omslag där jag skött allt från planering, styling och vart på plats. Det hade ju absolut inte gått utan mitt fantastiska team och det känns så kul att få se detta omslag i butik. Ni vet väll att ni kan köpa tidningen på vår SHOP till 25 % rabatt.

Att även min feja kom med i tryck och att jag fick äran att skriva ledaren känns ju lite overkligt. Så kul! Vi arbetade stenhårt för detta nummer. Vad tycker ni, ge oss gärna feedback vad ni tycker är bra och vad ni vill se mer av!

Vi dricker även olika varianter på smoothies/ juicer när vi sitter på kontoret. Denna gjorde min chef med selleri, ingefära, äpple och något mer. Gott!

Vi använder oss även av företagets friluftsbidrag (som min chef säger), haha, och tar oss en rask lunch PW till närmsta fik för en lyxkaffe. Man kan ju inte jobba hela tiden.

Det har även trillat in lite pressutskick på kontoret. Alltid kul att få pröva nytt. Kan ingen skicka ut lite parfym prover, haha, jag är sugen på en ny vår doft men vet inte vilken. Jag funderar på att köpa Valentions VOCE Viva, den doftar sååå gott, synd att flaskan är så trist bara.