The Ring 💍

Bröllop, Ring |


Ja alltsĂ„ ni kan ju omöjligt ha missat den glittrande detaljen i mina bilder – det kĂ€nns helt sjukt att den;
1. Faktist Àr min
2. Ser ut som den gör(helt magiskt fin om ni frÄgar mig)
och
3. Är min pĂ„ riktigt !?Surrealistisk Ă€r bara förnamnet, och stundvis glömmer jag bort att den Ă€r dĂ€r, den börjar bli mer och mer en del av mig. Den enda gĂ„ngen jag tar av mig den Ă€r nĂ€r jag trĂ€nar(Herman sĂ€ger att det Ă€r bara för att jag vill ragga pĂ„ gymmet, sjĂ€lvklart pĂ„ skoj eftersom han vet vilka som trĂ€nar pĂ„ mitt gym.. 😉 ), den enda anledningen till att jag tar av mig den dĂ„ Ă€r för att hantlarna rispar ju sĂ„ galet mycket i onödan. Precis som att jag inte skulle ha den pĂ„ mig om jag fick för mig att till exempel grĂ€va i grus…?

”JA, JA we get it, men vart ÄR den ifrĂ„n??”
DĂ„ kan jag meddela alla nyfikna dĂ€r ute att den Ă€r frĂ„n Vanbruun (se lĂ€nk – https://vanbruun.com/se/chloe-pt950 ) och modellen heter ”ChloĂ©”, magiskt fin ring som Ă€r öppen frĂ„n alla hĂ„ll vilket slĂ€pper in mycket ljus i diamanten och dĂ€rför ocksĂ„ gör att den glittrar mer (I mean who doesn’t like sparkles?).

Yep, that’s my ring right there!

Min diamant Ă€r en kuddslipad gul diamant (FĂ€rg – Fancy Yellow och klarhet VS1 för er som Ă€r nĂ„got nördiga), gula diamanter finns bara naturligt och gĂ„r inte att labbodla. Slipningen Ă€r som sagt ”kuddslipning”, en klassisk form ett romantiskt uttryck.
LĂ€s mer om kuddslipning hĂ€r – https://vanbruun.com/se/guide/diamanter/former/kudde

Sist men inte minst – Vad Ă€r det för material??
Ja jag har ju alltid varit rĂ€tt insnöad pĂ„ vitt guld, men dĂ€r det faktiskt inte, det Ă€r Platina. Fördelen med platina Ă€r att det inte repas lika lĂ€tt, sedan tycker jag det Ă€r rĂ€tt trevligt att den Ă€r lite tyngre, kĂ€nns lite mer ”rejĂ€l”, men det Ă€r ingenting man kĂ€nner nĂ€r man har den pĂ„ sig. Nackdelen för den som Ă€r köpsugen Ă€r vĂ€l att det Ă€r lite dyrare Ă€n guld, men det kan det ju vara vĂ€rt om man nu ska ha den pĂ„ sig resten av sitt liv.

SĂ„ galet imponerad pĂ„ Herman som har fixat och donat under en lĂ„ng tid innan han tillslut fick hem denna, och att han kom ihĂ„g att jag hade nĂ€mnt ”gul diamant” för lĂ€nge sedan. 
Det jag ocksĂ„ Ă€lskar med min kombo av gul diamant och platina(förutom att den kĂ€nns helt unik och skrĂ€ddarsydd efter just mig) Ă€r att den fĂ„r samma effekt som en ring med kombinerad guld och silver – den matchar med allt. 

Det finns ingenting jag hade Àndrat, den Àr verkligen helt perfekt, och jag blir sÄ glad varje gÄng jag tittar ner pÄ mitt glittrande finger. TÀnk att jag ska fÄ spendera resten av mitt liv med just Herman? 

2 svar pĂ„ “The Ring 💍

 1. Cecilia sÀger:

  JĂ€ttefin! Hur mycket carat Ă€r den? Är sjĂ€lv sugen pĂ„ cushion men finns pĂ„ sĂ„ fĂ„ stĂ€llen att jag har svĂ„rt att fĂ„ en uppfattning hur stor sten jag vill ha.

  Svara
  1. Frida Forsberg sÀger:

   Hej!
   Den Ă€r 0,8 karat, och den upplevs rĂ€tt stor. 😊

   Svara

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *