UnderklĂ€der 👙

Bröllop |


Ja för er som har följt min blogg vet ni ju att jag hade en ”fix idĂ©” om att hitta nĂ„gra snygga blĂ„ spetsunderklĂ€der till bröllopet.
I gave up.
Kort och gott – helt omöjligt att hitta nĂ„got som sĂ„g ut som de perfekta underklĂ€derna frĂ„n Victoria’s secret.. som de inte lĂ€ngre producerar..!
Men jag hittade faktiskt mitt ”something blue” nĂ€r jag var pĂ„ Lilly, tadaaa! –

Lilly strumpeband

And as I said before – Strumpeband Ă€r ju kanske inte det snyggaste i vĂ€rlden, men denna kammade Ă€ndĂ„ hem priset ”ganska fin”, vilket Ă€r good enough för mig.

Okej, men underklĂ€der nu dĂ„ – jag har ju letat… och letat… men lite svĂ„rt har det faktiskt varit. Inte hittat nĂ„got i butik, och det Ă€r sĂ„ jobbigt att köpa pĂ„ nĂ€tet om det inte passar. Men min magiskt snygga sidenmorgonrock hittade jag nĂ€r vi var i London, galet mjuk och lyxig frĂ„n Victoria’s secret. I mean – look at this;

Victoria’s secret robe

Tro det eller ej har jag hittat nattlinne och PJ-set pÄ Shein av alla stÀllen, kommer bli hur bra som helst! Och superbudgetvÀnligt, inte ens 200kr för bÄde nattlinne, bra för bröllopsplÄnboken!

PJ-Set frÄn Shein
Nattlinne frÄn Shein

Sist men inte minst – UndeklĂ€derna!
ÄNTLIGEN hittade jag underklĂ€der pĂ„ Intimissimi, en mjuk snygg vit spets-bh med en bekvĂ€m push-up och ett par vita spetstrosor med brazilian cut(perfekta kompromissen mellan string och vanliga briefs).

UnderklÀder frÄn Intimissimi

Ännu en check pĂ„ listan! Inte helt omöjligt att det blir nĂ„got mer alternativ pĂ„ underklĂ€der… #beslutsĂ„ngest
Oavsett Ă€r det vĂ€ldigt skönt att ha denna punken avbockad !đŸ‘™âœ”ïž

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *