Bubbel 

Bröllop |


Lördag och solen är framme idag, det blev en lunch i Ängelholm då passade jag även på att hämta ut en flaska bubbel jag lagt beställning på. Köpte även några andra sorter som fanns i deras lager som jag set att många tipsar om! Ett av dom va Proseccon som Allt om bröllop tipsade om i går!  

Tre av mina favoriter som ofta serveras här hemma är Freixenet prosecco, STAR Cava & Campo viejo. Den jag hade beställt var CHANTÉ, Föll för flaskan med dom läckra skorna. Blir ofta att jag provar nya ut efter deras utseende. Passade även på att köpa hem ROTARI då jag hört mycket om den men aldrig provat.  

Jag är väldigt glad för just bubbel och det brukar vara det jag väljer om vi är ute och äter eller om alternativet finns så är det ofta det jag tar.

Istället för kaffe och Kanelbulle till fika idag så passar jag på att byta ut kaffet till ett glas med Freixenet prosecco. 

Då vi nu har mindre än 7 månader kvar så har vi många planeringsdejter framför oss och vad passar då inte bättre än just bubbel!? 

Nu har vi ett spännande gäng olika sorter som ska provas här hemma!  

Vilka är era favoriter? Tipsa gärna och berätta vad ni tycker om! 

Önskar er en härlig och bubblande helg! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *