Bröllopsresa – Sol och bad – Maldiverna

Bröllop, Bröllopsresa |


 Maldiverna

Paradisöar med vajande palmer, stränderna har kritvit sand som sträcker sig ner till det kristallklara vattnet, Sol, bad och paraplydrinkar. Kan detta vara vår bröllopsresa eller det är för lugnt? Är detta kanske den typiska bröllopsresan? 

Här finns möjligheten till helt otroliga dykutflykter till omkringliggande korallrev, sjunkna skepp och speciella områden med fiskar. Vindsurfing, kajak, segling och vattenskidor.

Tänk att bo i en egen liten villa ute i havet med en fantastisk utsikt och en egen trappa rakt ner i det kristallklara vattnet.

Det finns även möjlighet att spendera några ensamma timmar på en öde ö. Man blir skjutsad med båt till ön på morgonen och lämnas där med parasoll och korgar med mat och dryck. Sedan har man hela dagen att spendera som man vill, innan båten hämtar upp inför hemfärd på kvällen. Hur mysigt kan inte detta vara på bröllopsresan?

Drömmen att äta middag här med sin blivande man. Tänk att gå barfota ut i sanden och ha hela den här upplevelsen tillsammans med sitt livs stora kärlek!

Jag förstår att många väljer att åka hit på sin bröllopsresa, man har maximalt med tid till varandra då det små öar och det krävs båt alt flygtransport för att förflytta sig. Detta är dock ett resmål man nog ska göra en gång i livet och få uppleva denna sortens destination.

Vädret och flyg

Dagstemperaturen är runt 31 grader, vattnet  är runt 30 grader, 7 regnfria dagar (regn period) och 10 soltimmar på dagen. 

Restiden från Kastrup till maldiverna är från 13 timmar till 20 timmar beroende på vad för flygbolag man väljer. så blir det en resa hit får man nog räkna med att vara borta 10-14 dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *