Yes To The Dress

Bröllop, Brud |


Jakten på den perfekta klänningen jag ska bära när jag säger ja till mannen i mitt liv! Jag har haft en tanke på hur den skulle vara i form och material men med alla bröllopsgrupper jag är med i på Facebook och sen alla konton jag följer på Instagram ser man att många rekommenderar att prova många olika för man kanske inte alls känner den där känslan att den är den rätta och att då gå in i butiken med öppet sinne. För mer än ett år sedan såg jag en klänning jag blivit helt förälskad i och tänkta om den finns kvar när dagen kommer att han har friat så ska jag prova den!

Jag föll snabbt för Maggie Sottero, Rebecca Ingram, Demetrios och Pronovias.

Jag ville inte gå miste om den rätta klänning då leveransen kan vara 6-9 månader ibland, så redan den 8 Maj var det dax för min första provning av bröllopsklänning. Jag hade med min Mamma och Rebecca som är min huvud tärna för klännings provningen. Och jag viste att den där klänningen jag kollat på innan fanns där i just den butiken!

Vi besökte Proms & Weddings i Malmö och wow vilket bemötande, kunskap och så otroligt lyhörda, detta var en helt fantastisk upplevelse. Jag hade bokat vip-rummet till o så vi fick börja dagen med ett glas bubbel och tilltugg. Sen fick jag följa med ut i butiken med hundratals klänningar, det var som en dröm! Där fick jag berätta lite vad jag tänkt och hade redan innan mejlat med dom om den där klänningen jag haft i åtanke länge. Vi plockade på oss ett tio tal klänningar och provningen började. Jag fick inte prova den där jag hade i åtanke förens sist för att ha ett öppet sinne för alla klänningar!

Detta var en helt fantastisk upplevelse och jag rekommenderar verkligen alla blivande brudar att boka så ni får ert eget rum, bubbel och det där lilla extra! Nu är så klart inte min klänning med på dessa bilderna då den kommer att vara hemligt fram till vårt bröllop. Jag kommer dela med mig av den efter den 21 Maj!

Jag sa JA till min drömklänning och det var den där klänningen jag hade kollat på länge innan så min magkänsla stämde!

Bara sju veckor efter att jag beställde klänningen var den redo att hämtas, vilket gick betydligt fortare än vad både jag och butiken trodde när dom lagt beställningen. Det blir ett kärt återbesök någon månad innan bröllopet för att fixa så den sitter perfekt! Nu hänger den hemma i vår garderob och jag måste ju erkänna att jag tar fram den och kollar på den ibland.

(Thomas har lovat att han inte ska kolla på den innan bröllopsdagen)

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *