Lokal – Margretetorp Gästgifvaregård

Bröllop, Planering |


Margretetorp Gästgifvaregård

Vi har valt Margretetorp Gästgifvaregård som vår plats att ha våran middag, dans och fest på. Vi bokade detta stället redan i början av Mars, vi viste direkt att det var här vi ville vara efter vårt första möte på plats. Allt kändes så självklart direkt och den kunskapen dom har värderar vi väldigt högt. Vi känner oss så trygga med vårat val, det är även väldigt skönt att vi här kunde boka övernattning och vara här hela morgonen med förberedelser och fotografering innan vigseln. Vi kommer även ha våran frukost tillsammans med dom gästerna som stannar över natten.

I deras vackra trädgård bland broar, träd, bäckar och blommor kommer vi att få fantastiska bröllopsbilder som minne för livet. Tänk att vi har detta magiska ställe så närma oss, här finns möjlighet att fira bröllopsdagar och då drömma sig tillbaka.

Igår hade vi möte med Katarina som är våran kontakt och gick igenom en del praktiskt, och lite planering inför mat och dryck. Det är så roligt att vi nu ska börja fundera och planera och bestämma bröllopsmiddagens meny.

En vacker plats i fantastisk miljö för våran brudskål

I denna fantastiska sal ska vi ha våran middag och fest

Alla bilder är från Margretetorps Gästgifvaregårds hemsida.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *