Bröllopsdagen 21 Maj 2022 – Fotograferingen

Bröllop, Bröllopsdagen |


Vi valde att ha våran fotografering innan vigseln, när vi hade gjort oss redo med våra tärnor och marskalkar var det äntligen tid för oss att träffas. Jag va otroligt förväntansfull efter att äntligen få träffa Thomas. Jag sa hejdå till honom tidigt på morgonen innan jag åkte till Margretetorp och han hade ju inte sett min klänning heller! Vi hade våran first look i parken, regnet öste ner så vi fick ta med våra paraplyer. Tur vi hade köpt två stora vita paraply just till denna dagen. Någon timme in i fotograferingen slutade det äntligen att regna. Under dagens gång fick vi flera gånger höra att om det regn på bröllopet så betyder det tur, så vi hoppas på detta!

Vi är väldigt nöjda med att vi hade fotograferingen innan vigsel så inte våra gäster skulle behöva vänta på oss och vi ville ju spendera tid med gästerna efter vigseln så detta va det upplägget vi tyckte va bäst. Sen va det väldigt härligt att få tid tillsammans bara vi och även med våra tärnor och marskalkar innan vigsel och fest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *