TILLBAKA PÅ RUTA 1

Okategoriserade |


Efter mycket funderande fram och tillbaka har vi till slut beslutat oss för att flytta fram bröllopet ett år. Hejdå 2020 – du är ändå inte ett år man vill minnas, och Hej 2021! Jag ser fram emot att lära känna dig. 

Sist vi hördes – för ungefär en månad sen, hade jag nyligen pratat med vår präst som meddelade mig att vi fick vara max 45 personer i kyrkan. Alltså 30 personer mindre än vad vi bjudit in – och då räknade vi inte ens med oss själva, fotografen eller videografen. Det var ett tungt besked. Hur skulle vi göra nu?

Vi funderade på fyra olika alternativ,
1. Skjuta upp bröllopet ett år
2. Ha en mindre vigsel med familj och släkt, med bröllopsfest nästa år
3. Ha en  mindre vigsel med familj och släkt, för att möta upp alla gäster i festlokalen
4. Fortsätta som planerat

Vi bestämde oss för version nummer 2 – mindre vigsel med familj och släkt och STOR bröllopsfest nästa år. Under dessa veckor som gått har vi meddelat alla våra gäster och våra familjer. Eftersom vi nu skulle vara ca 24 personer, bestämde vi oss för att skala ner bröllopet ordentligt.

Båten som skulle transportera oss från kyrkan till festlokalen avbokades.
Festlokalen där vi skulle sitta många stora glada gäng avbokades.
Fotografen som vi egentligen skulle haft med oss hela dagen avbokades.

Sen stod vi där med ingenting kvar och det bara skavde i hjärtat. Något kändes inte rätt. Varför ska vi avboka allt vi har planerat och velat ha, för att istället få någon corona-version av dagen? Varför ska vi behöva kompromissa med vår stora dag?

Och nu i helgen kom vi överens om att nej, vi vägrar. Vi SKA ha våra vänner på plats, vi SKA ha en stor fest och vi SKA ha det bröllopet vi vill ha. Vi flyttar fram hela spektaklet till nästa år. <3

Så nu är vi tillbaka på ruta 1. Och nu är välkomna att följa med på rond 2 av vår bröllopsplanering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *