Uppdatering bröllopsklänning

Jag trodde inte jag skulle säga det här men den är het perfekt. Jag är så glad och framförallt så lättad.

I torsdags var jag tillbaka hos Ivory & Grace i Göteborg. De har vart så magiskt duktiga på att lugna mina nerver, deras fantastiska sömmerska har fått all min oro att försvinna och efter att ha testat klänningen igen idag samt gjort några få ändringar så ÄLSKAR JAG DEN!

Jag är så glad och idag fick klänningen äntligen följa med mig hem. Nu hänger den i garderoben i 58 dagar till innan den ska på.

 

3

Det måste finnas fler som jag som har haft kalla fötter och undrat om man verkligen gjort rätt val ? hur som, idag är jag så nöjd med mitt val och längtar verkligen efter att få visa Wiktor.

 

Kram

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *