Vad händer nu?

Okategoriserade |


CONVID-19 har inte bara haft förödande konsekvenser för hela världen, och alla som drabbats av viruset. Det har även satt käppar i hjulen för oss som planerar bröllop…

Idag skulle jag ha flugit till Köpenhamn för att få min klänning(ar) måttanpassade och uppsydda. Jag och en del av brudsällskapet skulle flyga ner, ha en riktig tjej-weekend och beställa tyger och planerna outfits till dagarna tre. Åh vad jag hade längtat och sett framemot det! Men igår, sent, fick jag mail om att flygen var inställda.. Jag hade redan beslutat dagen innan att inte flyga, men det blev så bekräftande med mailet att det inte blir av.

Jag och Jesper hade krismöte på kvällen, och insikten att vårat bröllop förmodligen inte kommer att bli som vi har tänkt börjar sakta men säkert sjunka in. Vi vet i dagsläget inte hur det ser ut med inreseförbudet till USA fram  mot sommaren. Kanske har det hävts, eller inte? Hur länge ska vi vänta med att meddela gäster om att bröllopet är inställt, när vi själva inte vet ett dugg? Hur många kommer att vilja resa även om inreseförbudet försvinner? Hur bemöter vi våra gäster som redan bokat flyg och boende? Allt är en enda röra…

Vi har börjat tänka i plan B.

Möjligtvis börjat kika på lokaler i Sverige, men det kommer ju inte att vara samma sak! Vad är sannolikheten att hitta en lokal att boka nu till sommaren? Finns det någon där ute som sitter inne med tips eller råd – tar vi gärna emot dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *